E, Orion je kod mene imao svoju labudovu pesmu pre par dana a sad je ljubimac mog tasta. Moj novi ljubimac je Mondeo Mk3, 2.0 tddi, 2001.
Generalno, veoma sam zadovoljan i izgledom i udobnoscu u voznji, uoravljivost mu je fenomenalna a sto je najbitnije, kad smestim klinca u decije sediste pozadi, ne moze da sutne moje sediste i da mi razbija kamen u bubrezima.
Ima par ogrebotina i tackica od rizle ali nista nije probilo do osnovne farbe tako da je ok.
Problem je sto mi slabo vuce na uzbrdicama, kako padne ispod 2200 obrtaja moram da prebacujem u nizi stepen. Ako drzim preko 2500 sve je OK. Pregledao sam forum i video da je u par slucajeva sa tim simptomima kvar bio u MAP senzoru. Pogledao sam sta se kod mene desava i video ovo
Ako je ovo MAP senzor onda sam resio problem jer je njegov dzek slomljen i visi sa strane. E sad, ako je to MAP, koji map treba da porucim (oznaka), koja je okvirna cena, prodaje li mozda neko od vas i da li posle zamene treba da odvezem auto na dijagnostiku da se obrisu kodovi gresaka ili postoji procedura za brisanje bez odlaska u garazu?
Pozdrav svima