Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2002 Fokus 1.8 TDCI

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
kurcepalow
Poruka: 12
Član foruma od: nedelja, 13. jan. 2013. u 15:23h
Kontakt:

2002 Fokus 1.8 TDCI

Poruka od kurcepalow » petak, 8. mar. 2013. u 12:07h

Uvezo mi čoek tu iz mog grada...
Reko odlično stanje kako spolja tako i iznutra, posebno reko da je motor u odličnom stanju, prava kilometraža, prvi vlasnik, sve knjižice od njega kako servisna tako i originalne koje idu uz njega kada kupiš nov auto. Kupio ga 20-og decembra prošle godine i tada je na satu bilo 179 010km. Evo sada je na satu 181 560km. Vozio sam ga bogami po različitim terenima ne bih da lažem, bilo je tu i opasnog makadama, blata, snega dubokog i da budem iskren nisam bio voljan da ga tuda gonim al ajd sad, bio sam sa kevom par puta tom relacijom, a ona viče samo ti vozi ja ću platiti štetu :jeeej: haha
Posle te terenske vožnje :) sam ga proverio u servisu da nije šta otpalo usput ali ipak sve je okej, kaže ćale eto džaba si se plašio hahahah. Po dobrom asfaltu sam ga potero do 140kmh , nisam imao gde preko toga ali probaćemo i to...
Zasad ništa pipao nisam na njemu (samo dosipao goriva kako bi bio uvek rezervoar negde oko polovine, da ne zeznem pumpu tako sam ovde na forumu pročitao), nikakvih problema nisam imao, ni po ovim lošim terenima, mada sam i imao sreće, eto ukratko tako...
Eto i ovaj komšo tu iz grada što mi uvezao afto rekao mi, Markane sve što ti ne bude jasno samo zovi i pitaj, ne stidi se mrgreen haha, ... a bogami ga nije ni falio ni kudio kad sam kupovao, samo reko da je vozilo u odličnom stanju, izgleda je pričo istinu thumbsuph , a i papiri to potvrđuju, opet ajd da pređem još par hiljada pa ćemo videti... Još da napomenem da te ogrebotinice itd. je sestra početnik od par 'probanja' uspela da napravi :( al šta da se radi, ja sam to pripiso sebi pošto sam je ja podstakao da ona uparkira u dvorište.... :)
Evo par fotkica:
SlikaSlika
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Poslednja izmena: kurcepalow, na dan petak, 8. mar. 2013. u 12:21h. Ukupno izmenjeno 1 put.
U gepeku nikad ne znaš šta ćeš naći >:O

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: 2002 Fokus 1.8 TDCI

Poruka od BojanM » petak, 8. mar. 2013. u 12:14h

Deluje zaista lepo očuvano, s obzirom na to da ima već 10 godina. thumbsuph Tu i tamo neka falinka, ali kapiram da se sve to može ispolirati i srediti ako težiš perfekciji, ali čemu to na autu koji se vozi svaki dan. :)

Neka te lepo služi! :ford:
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

MIŠKE
Poruka: 418
Član foruma od: nedelja, 12. avg. 2012. u 10:40h

Poruka od MIŠKE » petak, 8. mar. 2013. u 12:22h

Baš je lep, izgleda da je stvarno ocuvan! Da predje još puno!
Što se brže vozi to se bolje ladi.

kurcepalow
Kontakt:

Poruka od kurcepalow » petak, 8. mar. 2013. u 13:15h

A jbg, šta ja znam, održavaću ga koliko budem mogao pa kako mu bude, hteo sam da mu menjam sve filtere i ulje kad sam ga tek bio registrovao ali mi rekli da nema nikakve potrebe još uvek pošto je rađen mali servis na 174k kilometara.... a i majstori tu u GM u jednom našem velikom servisu auta su isproveravali filtere i kažu da su još uvek u vrlo dobrom stanju tako da baš nijedne pare nisam još uvek dao za održavanje... thumbsuph
btw. fala ljudi na lepim željama... thumbsuph

dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » petak, 8. mar. 2013. u 18:44h

lepo izgleda! thumbsuph
Taman, za 2-3000 km izmenjas sve filtere i ulje. Ako je servisna proverena, onda super, sluzice te dugo!
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

backarelli
Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h

Poruka od backarelli » nedelja, 10. mar. 2013. u 21:42h

Lep fokusirani... Mozda sam omatorio i izgubio smisao za styling, ali meni se najvise svidjaju fabricki stopovi, pa cak i bocni migavci ...:mrgreen:

OOFFF

...ja tek sad provalio da je dax promenio avatar ! :lol:

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
Slika Dizne su mi propale, ulje na turbo-crevu, otiš`o mi zamajac *ebem li mu kevu - TDCi

kurcepalow
Kontakt:

Poruka od kurcepalow » ponedeljak, 11. mar. 2013. u 10:04h

backarelli piše:Lep fokusirani... Mozda sam omatorio i izgubio smisao za styling, ali meni se najvise svidjaju fabricki stopovi, pa cak i bocni migavci ...:mrgreen:
Hmm, pa ovo kod mene jesu fabrički migavci ili ? :/

MIŠKE
Član foruma od: nedelja, 12. avg. 2012. u 10:40h

Poruka od MIŠKE » ponedeljak, 11. mar. 2013. u 10:07h

Fabrika naravno. thumbsuph
Mada mislim da bi mu ipak lepše stajali beli.
Što se brže vozi to se bolje ladi.

kurcepalow
Kontakt:

Poruka od kurcepalow » sreda, 13. mar. 2013. u 14:34h

Uh, počela se lampica abs-a uključivati posle duge vožnje na nekih par minuta stoji pa nestane. Izgleda ću morati da sredim paknove, diskove , kočnice u kompletu možda najbolje... mislim ne mora još neko vreme ali bolje odmah... :)

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » sreda, 13. mar. 2013. u 15:19h

Jesi siguran da ta lampica signalizira da su kocnice pri kraju? Prvi put cujem to...

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » sreda, 13. mar. 2013. u 15:33h

Deluje izuzetno očuvano.
Slika Slika

kurcepalow
Kontakt:

Poruka od kurcepalow » petak, 15. mar. 2013. u 22:00h

sasa_f1 piše:Jesi siguran da ta lampica signalizira da su kocnice pri kraju? Prvi put cujem to...
Nisam se lepo izrazio, ili me ti nisi razumeo, kad je abs u pitanju mislim da se celi kočioni sistem mora pregledati, e sad može biti i senzor, nekima se tako ponašao abs kad imaju ulje za kočnice nešto niže vrednosti nego što bi trebalo itd... proverim pa javim ...

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“