Evo da predstavim svog mezimca. Uvezao sam je iz Nemačke. Meni je prvi auto, i zadovoljan sam. Iako ima dosta sitnica i par krupnijih stvari koje bi uradio na njoj da bude onakva kakvu sam je zamislio, ali strpljen spašen

Za sad imam samo rubove da zamenim i da je zaštitim, gepek da ofarbam pošto je menjan isto zbog mane fieste a to je rdja. Ujak mi je automehanicar tako da je održavam redovno. Fabrički ima sportske opruge i amorte, alu felne, ima i niskoprofilne, bile su sve 4 nove dunlopove wintersport i drug probuši u dvorištu na stablo ruže odsečeno. Stvarno imam jaku ambiciju da bude najlepša fiesta tog godišta, ako ikad uradim sve što sam zamislio sa njom postaviću ovde, naravno ne želim kič i seljanu. A što bi uradio je da pošto već ima prednju masku od zetec s, da od iste i pragove stavim i zadnji mali onaj spojler, da je presvučem u kožu, remus i šiber da namontiram i da ne smaram sad. Ne zamerite na greškama, nov sam. Evo i par slika al starih tek kad sam je dovezao, nove imam na telefonu.. Pozdrav svima..