Uvežen iz Nemačke,kupljen od prvog vlasnika,140000 km,cela servisna istorija,za sada sam zadovoljan autom,
uz auto sam dobio krovni nosač i nosač za dve bicikle,nisam se do sada susretao sa grejačem vetrobrana ali je stvar prva liga.
Još malo slika

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
HvalaLale piše:Ja ih imam na Mondeu i to su felne: DEZENT F (TFPHS43)
7J x 16 H2
5 x 108
ET 43 (koliki je maksimalni za Focusa - ne znam)
ML/DC 70,1 (kod Mondea je 63,3)
Pošto sam ih kupio nove dobio sam sa njima i plastične prstene koji se veoma lako postavljaju u predvidjen žljeb i smanjuju centralni otvor na meru za Mondeo.
Evo ti link - konfigurator felni pa se pronađi i videćeš kako to izgleda na tvom Focusu
http://www.alcar.de/AlcarKonfigurator/a ... kk7f8t1qqc
Meni za sada odgovara.Markedjani piše:Posebno 1.4.
Druže koje si gume montirao kod tebe??Lale piše:Ja ih imam na Mondeu i to su felne: DEZENT F (TFPHS43)
7J x 16 H2
5 x 108
ET 43 (koliki je maksimalni za Focusa - ne znam)
ML/DC 70,1 (kod Mondea je 63,3)
Pošto sam ih kupio nove dobio sam sa njima i plastične prstene koji se veoma lako postavljaju u predvidjen žljeb i smanjuju centralni otvor na meru za Mondeo.
Evo ti link - konfigurator felni pa se pronađi i videćeš kako to izgleda na tvom Focusu
http://www.alcar.de/AlcarKonfigurator/a ... kk7f8t1qqc
Trenutno vozim na 15' jer su zimske a i bile su na autu kada sam ga uzeo, na prolece planiram da stavim 16' ili 17' sa letnjim gumama.Vozim oko 80% po gradu,za plin jos uvek neznam ali kako skaču cene goriva plin ce definitivno da se ugradjuje samo je pitanje kad.fordst piše:Isto bi ja tebe pitao,jel vozis na 16' il 15'? Prilicna je razlika u udobnost/stabilnost i cena? (stabilne,tvrdje i skupe 16' i mekane, udobne,manje stabilne i jeftine 15'). Inace ukoliko vozis 90% grad i uglavnom kratke relacije ,1.4 benzin ti je bolji nego bilo koji dizel jer se brze zagreje motor ,a i dizel nije bas najbolje da ga uvek vozis hladan. Djaba ti imao i 500ks ako ga kao sto rekoh vozis najvise u grad. Stavi jos plin i iskoristi ga dobroooo za malo pare.
Pozdrav i mnogo bezbriznig km voznje.
Svestan sam da je auto slab ali cu ipak probati sa 16' alu felnama pa ako performanse budu drasticno opale ,vracam se na 15-tice.fordst piše:Sa 16' osetices veliku razliku u stabilnost i gotovo nikakvo naslanjanje u krivini,vozi se kao po shini. Tvoj izbor sta ces odluciti stabilnost i estetika il malo bolje performanse i mekanu voznju
Ne razumem ovo,te gume su bile na njemu,,kako bi trebalo da izgleda???fordst piše:p.s. Interesantno je da ovi 15' zimske deluju mi kao da auto umseto gume ima basket lopte