Evo drustvo posle vise od dva meseca voznje da i ja predstavim svog prvog forda. Karavan 1.8tddi 66kw 2002.god. uvezen iz nemacke u njihovoj servisnoj pise futura, to je verovatno oprema, 190.000km na satu, odlicno ocuvan kako spolja tako i unutra, posebno sam iznenadjen kako je sacuvan unutra. Uzeo sam ga na nagovor prijatelja, jer forda nisam ni izdaleka nikad gledao, ali sam bio u zabludi, jer sam iznenadjen u pozitivnom smislu. Platio sam ga 2500e + registracija i naravno veliki servis i komplet zadnje kocnice diskovi i plocice, do sada nisam imao problema osim malog blokiranja desnog tocka posle potezanja rucne kocnice, ali vidim da je to cest problem, kod mene imaju neke oprugice koje pomazu vracanje onog mehanizma, lici kao da su fabricki stavljene, ali desna bi trebalo da bude malo jaca pa cu pokusati da je negde nabavim, malo joj fali da se vrati do kraja, rukom je vratim. Sve ostalo je ok, delovi nisu skupi cak su jeftiniji od VW grupacije jer su mi prethodni auti bili polo i seat. Uz auto sam dobio i orginalne fordove krovne nosace i neke nosace za bicikl, dva kljuca, servisna knjiga. Fabricki kasetofon sam zamenio kenwood-ovim usb plejerom koji sam vec imao, naravno fabricki je lepsi ali bez usb-a se danas ne moze a i zvuk je mnogo bolji.