Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Evo i moje karavele

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Phoenix_sa
Poruka: 5
Član foruma od: nedelja, 18. jan. 2015. u 19:10h

Evo i moje karavele

Poruka od Phoenix_sa » nedelja, 25. jan. 2015. u 16:26h

POzdrav

Evo par slikica mog forda, ceka proljece da se malo uredi...
Slika,
Slika
Slika
Slika

Nemam nekog velikog iskustva sa fordovima, vlasnik sam ovog tek manje od godinu tako da ce svaki savjet dobro doci...

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Evo i moje karavele

Poruka od BojanM » nedelja, 25. jan. 2015. u 18:28h

Vodi mu računa o limariji :) pošto hoće lepo da "progleda" ispod akumulatora i svuda bočno (sajtne, rubovi itd... mada taj model malo manje nego njegov par godina stariji brat).

Planiraš da farbaš branik?
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Phoenix_sa
Poruka: 5
Član foruma od: nedelja, 18. jan. 2015. u 19:10h

Poruka od Phoenix_sa » nedelja, 25. jan. 2015. u 19:16h

A joj lim im je haos ali da se sve srediti. Samo dastigne malo bolje vrijeme i krecem u akciju ,patos pragovi itd...
A do tada valja srediti mehaniku i struju...

Usput, auto i nije bas odrzavano, kada sam ga uzeo jedva je i palio, ulje je curilo, lukasica curila, e sad sam to malo sanirao.
Uradio sam veliki i mali servis, zamjenio prednje diskove i plocice, zamjenio lukasicu sa boschpumpom...
E sad tu ima i malih problema zamjenjena lukasica,a li majsor mi je malo poremetio elektroniku, tj ona lampica ispod sata sad stalno treperi...
Kad sam kupovao auto, kao pravog nrznalca slagase me, svjetli abs lampica, rekose da je to zbog losih prednjih disk polcica ali nije...Morat cu na dijagnostiku da vidim sta je... Problem je sto u mom gradu skoro da i nema majstora za forda...
Usput nisam bas zavraco tepihe,a odozdo su rupe bile presvicene nekom masom, koja je ubrzo otpala pa sad vidim rupe...
Poslednja izmena: BojanM, na dan nedelja, 25. jan. 2015. u 21:13h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Ne piši poruku za porukom u kratkom periodu. Koristi opciju 'Uredi' ako želiš nešto da dodaš.

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4940
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Poruka od Djole » nedelja, 25. jan. 2015. u 19:52h

ta lampica ispod sata je imobilajzer ili kod kljuc...a sto se tice ABS lampice verovatno je neki tocak izgubio kontakt sa modulom-proveriti senzore na svim tockovima i instalaciju negde je problem...polako sve se da srediti
:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“