Samo da se javim
Focus - da kucnem u drvo za sada služi super. Ništa u međuvremenu nisam menjao niti radio osim sijalica (ubacio Osramove halogene xenon look dok se ne odlučim za prave xenone). Od kupovine do sada sam prešao oko 8.000 km, planiram oko nove godine da radim mali servis jer ću do tada sigurno preći još oko 2k.
Danas sam stavio zimske gume koje sam kupio neposredno nakon kupovine auta, gume su inače njegove, u odličnom stanju pa stoga nisam hteo da kupujem druge. Inače su Michelin Alpin 5 i dok sam se danas vozio nisam primetio da su bučnije od letnjih, videću kada izađem na autoput kakva je situacija. Za nijansu je mekši i udobiniji nego sa letnjim.
Možda tripujem, ali mi se čini da kada vozim polako, drugom oko 1700-1800 o/min i krenem da ubrzavam da auto na trenutak izgubi snagu, možda je do nekog senzora ili jednostavno takve turbine, iskreno sramota me je da odem kod majstora sa tom pričom jer se ne dešava uvek, a nepisano je pravilo da kad se ode kod majstora da se problem ne pojavi pa čekam da se, ukoliko je stvarno kvar manifestuje češće ili i u drugim režimima vožnje.
To je to za sada, što bi rekli - pali, radi, ide,