Deckonja piše:Neske prijatelju , uspori malo, nemoz te povatam kolko brzo saltas informacije
To sto si isao 180 i ako je uopste bilo toliko, vise i ne moze, slab je to motor za te brzine...plus ce ti biti i tromiji sa vecim i sirim gumama
Ne znam odakle si i u kakvim uslovima vozis ali ta potrosnja pa jos plina mi zvuci sajnfiksnsovski...
Ali ajd da ne bude samo sumnjicavosti sa moje strane, auto dobro izgleda

Auto je isao 180 jedino ako skala nije varala,na autu je sve tip -top skockano,on je bukvalno nov,a tako ide od generalne,sta je moj prijatelj uradio ja ne znam,delovi su izasli oko 300e + ruke su bile gratis znam samo da je proveo mesec dana u radionici i tad sam bukvalno dobio nova kola,prijatelj je rekao da je sve zamenio sto se moglo zameniti i samo sipaj i vozi ja njega vec 3 godine tako vozimi potpuno se nista nije promenilo na nejmu niti sma sta dirao oko motora,cak nisam menjao ni kablove ni svecice:)

A potrosnja mu je stvarno mala,od generalne on trosi tako,mozda sad bije zimi 10 litara,nisam primetio, Na primer merio sam potrosnju od pozege do cacka on potrosio 3.4 l plina normalne voznje sve sa guzvom.po mom proracunu to je bilo za nekih 45 km,otisao do merkatora i tamo natocio opet punu bocu toliko je stalo,mali milion puta sipam plin i iznenadim se koliko potrosi :)a plin sipam samo na omv pumpi

A u pravu si brate da kola mogu i vise nego sto oni to napisu

Samo da je motor dobar i idu bolje od novih provereno,sad samo cekam da sredim amortizere pa cu ih onda testirati max sto moze vise gears Samo da imamo dobar put da ih vozimo jer sad nam putevi izgledaju kao ih crkva odrzava