Moji Fordovi
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14211
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: Moji Fordovi
Iskreno, jedini razlog zasto sam i kupio Focusa je zato sto sam ga nasao dosta povoljno i znao sam da nikako na njemu ne mogu da izgubim. A kupio sam ga od jednog Meksikanca koji kupuje ostecene aute, popravlja ih (a Meksikanci rade za jeftino) i onda ih proda, pa mu nije u interesu da mu auti stoje dugo neprodati i prodaje ih daleko ispod cena (planiram opet da vidim sta ima u ponudi pa da mogu preprodati). Auti koje kupi ne budu dosta osteceni pa i dalje imaju clean title tj. ne vode se kao da su bili u sudarima.
S obzirom da sam pre imao Toyotu Camry i da imam odlicno iskustvo sa njom, trazio sam opet Toyotu da zamenim prodatu Camry. Focus je naleteo, dosta ispod realne cene i nisam se dugo dvoumio da ga kupim.
A prodao sam ga u rekordnom roku. Jutros sam ga ostavio na Craiglist, u roku od 2 sata se javila jedna zena, dosla popodne da ga proba i odmah odlucila da ga kupi.
Sad krecem u potragu za Toyotom opet ...
Nije da mi se Focus nije svideo, ali trazim nesto "civilizovanije". Focus je dosta dobar, ali u poredjenju sa Toyotama je dosta tvrd, neudoban, bucan ... Nije za mene, ja provodim pola radnog vremena za volanom i treba mi nesto tise i udobnije.
S obzirom da sam pre imao Toyotu Camry i da imam odlicno iskustvo sa njom, trazio sam opet Toyotu da zamenim prodatu Camry. Focus je naleteo, dosta ispod realne cene i nisam se dugo dvoumio da ga kupim.
A prodao sam ga u rekordnom roku. Jutros sam ga ostavio na Craiglist, u roku od 2 sata se javila jedna zena, dosla popodne da ga proba i odmah odlucila da ga kupi.
Sad krecem u potragu za Toyotom opet ...
Nije da mi se Focus nije svideo, ali trazim nesto "civilizovanije". Focus je dosta dobar, ali u poredjenju sa Toyotama je dosta tvrd, neudoban, bucan ... Nije za mene, ja provodim pola radnog vremena za volanom i treba mi nesto tise i udobnije.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
neki razlog prodaje??? samo cena?
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14211
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Najveci razlog je cena. Za pare koje sam ga prodao + profit koji sam zaradio mogu da kupim noviji ili bolji auto.
Sad cu da jurim 2008+ Focusa, on mi se dosta dopada ili stariju Toyotu, posto sa Toyotama imam dosta dobra iskustva (sa starom '94 Camry sam presao preko 320,000 km sa samo jednim kvarom, zamenjenim hladnjakom od $100).
Mada mi se 2008+ Focus bas dosta dopada ...

Sad cu da jurim 2008+ Focusa, on mi se dosta dopada ili stariju Toyotu, posto sa Toyotama imam dosta dobra iskustva (sa starom '94 Camry sam presao preko 320,000 km sa samo jednim kvarom, zamenjenim hladnjakom od $100).
Mada mi se 2008+ Focus bas dosta dopada ...

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.