dax92 piše:jednom sam sipao WYNN'S-ov aditiv za ciscenje dizna i celog sistema ubrizgavanja. Ma pun rezervoar ide cela flasica.
To sam radio preventivno, tako da nisam osetio skoro nikakav efekat. Mislim da je najbolje koristiti pred neki duzi put.
dule0911 piše:Koristio wurth CR aditiv, imao je efekta. Odavno ga nisam sipao, mada bih trebao preventivno.
Inace mi je pomogao kad sam sipao lose gorivo, pa naredna 2-3 rezervoara sam njega dodavao da neutralise to

Dobro vidim da ste vas dvoje sipali aditive od razlicitih proizvodjaca, ukapirao sam da na pun rezervoar nafte ide flasica aditiva

@dax92 neko moje misljenje da nisi mogao da osetis nikakav efekat, pa to je ok, mislim da aditiv i ne sluzi tome da ti dodaje +50 konja

on ima svoju svrhu.
@dule0911 jako si me nasmejao," lose gorivo " pa kod nas je lose na svkoj pumpi, sobzirom da se nalazimo na listi od sto zemalja po kvalitetu goriva cak na 93 mestu
Ovo mi jos nije jasno, da li treba na svaki rezervoar nafte sipati flasicu aditiva, ili sad kad sipam, vozim-potrosim taj rezervoar, u sledeca dva rezervoara ne sipam aditiv, nego tek ponovim radnju sa cetvrtim ?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.