Koliko ima tog motora u Srbiji?
Ako mogu da nađem polovan motor i ubacim ga sve zajedno za oko 1000 eur, onda će to biti.
'81 Ford Taunus 1.6 L
To tek mozes da zaboravis, jer bi nasi papani onda potegli "taj motor sa tom zapreminom se nikad nije ugradjivao u Fokusa, NE MOZE"
'81 Ford Taunus 1.6 L
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Jeste, samo sto je morao da skuplja kojekakve potvrde itd. koje trazi nasa bajna ABS.Sharpshooter piše: ↑sreda, 18. mar. 2020. u 16:20hDa li je taj 2.5 ikada išao u E36?
Ako jeste onda i može. Nisam ni ja optimista da bi dozvolili da se zavede "manji" motor.
'81 Ford Taunus 1.6 L
Bez tog papira nema uvođenja u saobraćajnu i prolaz AMSSharpshooter piše: ↑sreda, 18. mar. 2020. u 18:57hCek, ako od Granda dobijem papir, da je taj motor isao u Focusa, moze onda?
Nisu ali dosta vozaca nece da vozi jer ih po povratku sa ture gurnu u karantin
S, obzirom da sam poručio nov auto od njih, a trebaće im pare samo tako za 3 meseca, mislim da će taj papir da se materijalizuje jako brzo.magnat piše: ↑sreda, 18. mar. 2020. u 19:16hBez tog papira nema uvođenja u saobraćajnu i prolaz AMSSharpshooter piše: ↑sreda, 18. mar. 2020. u 18:57hCek, ako od Granda dobijem papir, da je taj motor isao u Focusa, moze onda?
Mislim da ti Geand neradi do 01.04. ali nazovi pa pitaj rade li.
Van piše: ...за све те буђаве фордове