Ovo pisanije je pocelo da mi biva odmor od sunca i struganja. Evo za danas par stvari. Posto je maska secena poceo sam da je lepim smolom od stakloplastike, pipav posao ali nekako ide ovde se vide tri zalepljena dela a gornji je posebno

A ovde sam poceo da nastavljam rebarca i zalepio gornji deo. Za produzetak rebara napravim od selotejpa kadicu pa ulijem smolu i tako ide, nadam se da se vidi
E sad sam poceo da sredjujem trap prednji hocu da ga vratim u subotu jer cu do tada da ofarbam motorni prostor skroz i tu imam par dilema. Ovo su dva glavna silen bloka. Jedan je ok a drugom je iskrivljen jedan krak i on je uzi od prvog i verovatno radi u onoj rupi gde stoji.

Sta da radim? da uzmem dva nova ili da ostavim ovaj jedan i uzmem nov? Ne znam kako ce se ponasati od dva proizvodjaca a verovatno i razlicite tvrdoce ...
Dok je trap skinut promenio bih jos par silena evo kako izgledaju

Oba donja su skroz propala a ovaj gornji je djene - djene ali bih i njega menjao.
Trap ovako izgleda ociscen a ofarbao bih samo deo gde se kace nosaci motora i usice koje se vide pored silen blokova unutra.

Mislio sam da menjam srafove ali gledam oznaku za kvalitet, ovi sto se nalaze kod nas su 5.6 a ovi na Fordu 8.6 ili tako nekako pa cu ih samo ocistiti.
Malo sam se igrao sa diht masom, prvo sam selotejpom ogranicio mesta gde je mazem

pa namazao diht masu i skinuo odmah selotejp jer se povrsinski sloj brzo susi. Volim da to bude urednije ...