@shoshon: hvala! a sto se tice mog posta sasvim si u pravu stvarno moze da zvuci dvosmisleno nisam bio dovoljno precizan.dakle, stao mi na crtu i ostao iza mene
nego, imam mali problem.ne mogu da provalim kako da namestim da mi grejanje u kolima radi. tj mislim da uvek ukljucim klimu umesto da sam motor greje.kao u vozilima bez klime.moze pomoc prijatelja?
Porukaod dax92 » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 15:58h
Mislim da samo ne treba da pritisnes ono dugme ''AC", a ostalo samo podesis na ovim ostalim dugmicima.
Tako bar mislim, nisam jos koristio bilo sta u Mondeu.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara
Porukaod FM III » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 22:37h
Skini ovaj manual ima objašnjenja za sve tipove Mondea 3 i za svu opremu (ja sam skinuo na hrvatskom) mnogo će ti pomoći oko nekih sitnica i nejasnoća: http://hr.diplodocs.com/korisnicki-prir ... /MONDEO-_4
klikni na PDF ikonicu, unesi kod i preuzmi fajl od 4,5 mb
Prouči i uživaj .
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
skines masku, klizace sto drze far, buksnu od struje, izvadis far, uneses ga u kucu da ti ne bude hladno i na tenane skines cep, nadjes neka tanka kljesta i lagano mrdajuci levo desno iscupas 'fasung' sve sa sijalicom..pa onda sve nazad, jel jasnije?
FM III piše:Skini ovaj manual ima objašnjenja za sve tipove Mondea 3 i za svu opremu (ja sam skinuo na hrvatskom) mnogo će ti pomoći oko nekih sitnica i nejasnoća: http://hr.diplodocs.com/korisnicki-prir ... /MONDEO-_4
klikni na PDF ikonicu, unesi kod i preuzmi fajl od 4,5 mb
Prouči i uživaj .
Pančevac skini ovo uputstvo i na stranama od 140 do 144 imaš opis zamene za sve sijalice na tvom automobilu.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp