Cestitke na kupovini, nek' te lepo sluzi!

'81 Ford Taunus 1.6 L
wv sa dodatnom opremom zadnja metlica i rucica menjacamilan_gt piše:pa ebiga mogao si passata b4 u fulu da nadjes za te pare..![]()
neka te sluzi kao prosli, cestitam!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
milan_gt piše:Sre Dec 14, 2011 5:21 pm nije puno presao..i zgodan je, ja bih ovo uzeo na tvom mestu..konacna cena ce mu biti oko 3300 sto je u rangu malo starijeg focusa
najgore sto je moja zena pristala na 3500, pa sam se pravio sutra dan mrtav za jos 100 evra, znaci 3400, a lepo sam joj rekao 3300, palvusa, proslo bi sigurno, al dobro videcemo kako ce se pokazati, ako je dragomir rekao ok, valjda je dobar....milan_gt piše:milan_gt piše:Sre Dec 14, 2011 5:21 pm nije puno presao..i zgodan je, ja bih ovo uzeo na tvom mestu..konacna cena ce mu biti oko 3300 sto je u rangu malo starijeg focusa
mislio sam nije crveno d i i, a ne beo auto, tdi sve belo, bela slova, sto se ja i ti razumemo u b4, dizel automaticmacaneli piše:pa koje moze biti boje karavan passat ako ne beli.Daj nestrpljiv saaaam da vidimo zverku
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.