Poslato sa Huawei p10 uz pomoć Tapatoka

Što se boje tiče, veoma je zahvalna za održavanje 

Hvalalasto piše:Super, neka te služi, lepo je kad je neko zadovoljan i sretan, uživaj.
Послато уз помоћ Тапатока

Ali ćemo to rešiti remapom 

Uspeo sam da nabavim LED stop svetla, koja su, po mom mišljenju, dosta lepša od običnih. Eto, krenuo sam i ovaj auto da pakujem... Imam još dosta stvari koje stižu i koje će se raditi na autu   

Imam nešto drugo u planu, ali o tom-potomFiestaBG87 piše: ↑nedelja, 5. maj 2019. u 10:12hJes pa da ga pošalju na vandredni tehnički :-D
Bolje odradis st look i miran
Hvala
Hvala
 Zatim sam rešio da odradim remap na autu za koji je zadužen bio BokiRS. Iskreno, ne znam na koliko konja i njutna je podignut, ali otom potom. Oteraću ga na merenje ovih dana. 

Radilo se u poslednje vreme na autu, malo sam radio mehaniku, malo estetiku. Postojao je i problem prilikom kretanja da auto krene da trza i u mestu su mu obrtaji varirali. Sva sreća pa je u pitanju bio regulator pritiska. Uzet je original deo iz Grand Motorsa i problem je rešen. Što se estetike tiče, danas sam se malo zanimao oko stop svetala. Prvo sam ih ispolirao i onda sam uzeo i zatamnio deo gde se nalazi rikverc svetlo i migavci. 

FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu