911s-ne...al pre sam vozio stila naravno....e taj je kod mene trosio jbg 9 litara po gradu....e Je*em li ga ovaj nemoze da trosi vise od 13 litara....al opet kad pogledas ja ga u mesec dana napunim do vrha bar 3 puta....ako ne i 4.....bilo bi lepo da trosi 10-13 litara sasvim korektno...al ovo
taunus 17m- da ima tu neku kao svecicu....senzor Je*em li ga i kao pri stelovanju to treba da se skine i da se stavi sraf.....neznam ko mi rece to....neznam dal je tacno il izmislja
nesa-ma kolko sam se razocarao u to ECU cudo ni nesvrstavam ga u ECU

goja-e pa sad dodjosmo i do toga....rad u leru....gusi se uzasno...tj kako kad....nekad radi lepo nekad malo mu pipnem gas on krene da klacka onu obrtaljku i da se gusi....sipao sam mu skoro ovaj eko 98....radio je besprekorno al opet ima te neke sitne znakove....i gubi snagu uzasno na visokim obrtajima a ima neki tako uzasan zvuk iz lonca da je skroz bezveze.....cesto se desi da ide kako treba....
taunus 17m- dostigne on radnu al Je*em li ga....
boki RS- kolko je bese to 1500-2000 evra

neka fala pre bi strpo RS-ov 16 ventilac u njega......
van-to sam i ja mislio al nije....nigde se neoseca benzin niti ostaju flekice....dok sam stavljao blow off u radionici....morali smo da ga stelujemo kad ce da otvara i neznam sta jos....e motor naravno radio....i morali smo da ga malo stiskamo kako bi videli kako radi i kad otvara.....radionica je bila zacepljena mi smo pocrkali od gasova....gotovo samo gorivo u vazuhu....pozeleneli smo svi prisutni!!!! i rekao sam sam sebi dok neuradim na njemu sta ocu ima da ga vozim kako treba il uopste necu da ga vozim....tkd lagan sam potpuno na gasu