Iz oka iskusnijeg fotografa:

Pa nije te ni bilo cijeli dan, kad bi stigli...dule0911 piše:Nema na cemu
Lukijano tek sad videh poruku, u toku je skup Ford Focus Kluba. Nit imam focusa niti sam dosao sa Fordom, ali sam se prosvercovao, nisu me kamenovali![]()
Jesi razmisljao mozda o zameni farova za originalne halogene sa projektorima?bo. piše:Enio, pa zar nisi prije vidio crne farove![]()
![]()
Kako bi neki rekli: iš demonu..
Neznam još, ili vosak ili sealant ili keramički premaz (ako mi ostane, trenutno je Focus na tretmanu za stavljanje keramičkog premaza).FiestaBG87 piše:Super, hteo sam i ja ovako nesto al kaže farbar nemoj tamno zatvorice ti auto i uzmem običnu silver, kakva zaštita još ide?
Nažalost samo 3 godine, jer su mi želja zadnjih 9 godina..forte piše:zar vec ima 3 godine kako si nabavio sedmokrake:)
ove celicne su ti top!!!
To ja tebe treba da pitammacaneli piše:a gde su pragovi???
+ 1cayrus piše:Kada sam posle svega na tvom autu video ove celicne felene... prvo sam se dobro nasmejao![]()
![]()
![]()
Ne zelim da te uvredim, ali meni se nikako nedopada, da su bar crne. Mada je za zimu bitnije da je prakticno , a ne lepo, verovatno da ja nisam u pravu.
Nemam pravo na misljenje?stefan milanov piše:+ 1cayrus piše:Kada sam posle svega na tvom autu video ove celicne felene... prvo sam se dobro nasmejao![]()
![]()
![]()
Ne zelim da te uvredim, ali meni se nikako nedopada, da su bar crne. Mada je za zimu bitnije da je prakticno , a ne lepo, verovatno da ja nisam u pravu.