Taunus GT300 v6 2.9 Project by VBT
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21564
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Taunus GT300 v6 2.9 Project by VBT
Jel ti ovo neki vakuum nije prikačen čim ovako skakuće ler ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- TBV
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h
Auuuuu
tj. wauuuuuuuu
zvuk je jedan od najjacih koje sam cuo a meni je ovo skakutanje na leru skroz zanimljivo. Kao da dise
ja tu ne bi nista menjao 

No Turbo-no fun! No LPG! 

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Zvuk je svrshavanje, samo mu sredi ler
...

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Jel ler uvek ovakav ?
Sta koristis za ler VE mapu ili N-alpha ?
Verujem i da setovanja za IACV nije najbolje , ili imas negde neku rupu pa zeza vakum .
Sto se zvuka tice , sta drugo reci nego ah ti dvadesetcetvoroventilski v6 motori
Sta koristis za ler VE mapu ili N-alpha ?
Verujem i da setovanja za IACV nije najbolje , ili imas negde neku rupu pa zeza vakum .
Sto se zvuka tice , sta drugo reci nego ah ti dvadesetcetvoroventilski v6 motori

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Mogu samo da zamislim kako ce se ovo cuti kada protutnji pored u punoj brzini... Lele... :-|
Fiesta!!
- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
Koristim VE mapu..mogao bi da navratis da vidis sta se desava..

- van
- VIP
jbg , u Grockoj sam tokom vikenda . Glupo bi bilo da ti predlozim da svratis , a mozda i nije ?
Anyway , 064/3129521 ti je moj br. tel . pa ako nemas sta da radi , navrni , a taman da vidis s7 uzivo , a i da probas ....

Anyway , 064/3129521 ti je moj br. tel . pa ako nemas sta da radi , navrni , a taman da vidis s7 uzivo , a i da probas ....
- bossko77
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Aj okaci clip kad zavrshish
...

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Stefan148
-
- Poruka: 2457
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- Scorpio 696
- Poruka: 1377
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
- bossko77
Hvala,
Zvuk bi trebalo da bude malo tisi,dobio bi na dubini zvuk, al jbg za sad ne diramo nista...
Evo danas me posluzilo vreme i ulice su bile suve cim sam dosao ucitao sam drugacije setovanje i upalio auto..
lepse je radio na leru ..sto me je obradovalo ,jos je ostalo da ga provozam da vidim kako se ponasa pod opterecenjem..
bio sam prezadovoljan vise nije bilo trzanja imo je samo malu rupu u ubrzanju od 4.500 do 5.000 obrtaja i posle 5000 bi zakucao do 6200..
Snaga se primetnije ispoljavala otvaranjem drugog leptira..gume su drzale samo u drugoj brzini
I resih da GT300 da svoj prvi autogram..
"G" ume da napise ..heh al ostalo tesko..

Pravo setovanje motora je nadjeno,sad treba obratiti paznju na preciznije podesavanje mape goriva i ugla paljenja da bi se izvukao max..
Klipova nije bilo jer zvuk je isti, a i bio sam sam ... :|
Zvuk bi trebalo da bude malo tisi,dobio bi na dubini zvuk, al jbg za sad ne diramo nista...
Evo danas me posluzilo vreme i ulice su bile suve cim sam dosao ucitao sam drugacije setovanje i upalio auto..
lepse je radio na leru ..sto me je obradovalo ,jos je ostalo da ga provozam da vidim kako se ponasa pod opterecenjem..
bio sam prezadovoljan vise nije bilo trzanja imo je samo malu rupu u ubrzanju od 4.500 do 5.000 obrtaja i posle 5000 bi zakucao do 6200..
Snaga se primetnije ispoljavala otvaranjem drugog leptira..gume su drzale samo u drugoj brzini
I resih da GT300 da svoj prvi autogram..

Pravo setovanje motora je nadjeno,sad treba obratiti paznju na preciznije podesavanje mape goriva i ugla paljenja da bi se izvukao max..
Klipova nije bilo jer zvuk je isti, a i bio sam sam ... :|

- boxter
- Poruka: 10
- Član foruma od: utorak, 1. dec. 2009. u 21:24h
Lici na Ford mustanga...ovog novog... mozda je to i bila namera a??
- bossko77
Namera bila da lici na sportski moderan auto sa retro linijom....sa raznih modela forda su dolazile inspiracije....

-
- Poruka: 5
- Član foruma od: sreda, 9. dec. 2009. u 18:58h
aman ljudi kad ce biti okupljanja ocu da i ja doteram svog starca iz vranja a i da malo zevam u ovog crnog lepotana
- bossko77
Pa "okupljanje" je manje vise svake nedelje..a lepotan ce da bleji u garazi dok ne otopli 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21564
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Na proleće će biti neko veće okupljanje... dotad ostaju samo ove neobavezne bleje nedeljom kod Intera (koje su zbog lošeg vremena i one stavljene pod led
)

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Taunus vidjen i zagledan.
Zvuk je stvarno zastrašujuć, i ne potiče samo od izduva već i od samog motora. Onaj klip je možda 20% celog utiska.

Zvuk je stvarno zastrašujuć, i ne potiče samo od izduva već i od samog motora. Onaj klip je možda 20% celog utiska.

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Tihi92
- Poruka: 474
- Član foruma od: utorak, 21. apr. 2009. u 23:38h
Jedno pitanje...Jel ovakva osnova bila od ove lepote...http://www.mojauto.rs/polovni-auto/430034 ? ? ?
- van
- VIP
Sa koje kruske je pao ovaj sto trazi 1000 e za ovog taunusa ?
Pa to ne vredi ni 100 e ...
Pa to ne vredi ni 100 e ...
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
pa sad ono ,leshevi taunusi kupei su bilo kakva stanja 500evra ,manje vishe 100evra ,tako da realno cifra ovog je negde oko 600evra do 800 ,s obzirom da pishe da je gxl(mada po meni dosta sitnica pokazuje da je xl ili ima dosta stvari od xl-a)
E sad ako neko moze da ga organizuje za 80evra ,ja odma nudim 82.35evra.Pa da otvorimo licitaciju
E sad ako neko moze da ga organizuje za 80evra ,ja odma nudim 82.35evra.Pa da otvorimo licitaciju

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- van
- VIP
Nema GT msinu da bi bio GXL , a nema ni obrtaljku da bi bio XL .
Moj taunus ne vredi 1000 e , a i dosta je daleko od te cifre . Moze covek da trazi koliko hoce , ali da li ce da promeni za tu cenu vlasnika , to je pitanje . Pogledaj za koliko su ljudi kupovali taunuse ovde za sredjivanje . Covek je kupio za 80 e registrovanog taunusa , ja sam crvenog platio 200 e u 4 rate i to pre 3 godine kada nije bilo krize . Sinisa je 250 e platio kaprija u mnogo boljem stanju od ovog ...
To su realne cifre ....
Moj taunus ne vredi 1000 e , a i dosta je daleko od te cifre . Moze covek da trazi koliko hoce , ali da li ce da promeni za tu cenu vlasnika , to je pitanje . Pogledaj za koliko su ljudi kupovali taunuse ovde za sredjivanje . Covek je kupio za 80 e registrovanog taunusa , ja sam crvenog platio 200 e u 4 rate i to pre 3 godine kada nije bilo krize . Sinisa je 250 e platio kaprija u mnogo boljem stanju od ovog ...
To su realne cifre ....
- Necke
- Poruka: 224
- Član foruma od: ponedeljak, 19. okt. 2009. u 11:49h
ja sam ga zvao,decko kaze da je auto odlican i da ima sve delove za njega,samo treba da se sklopi,mada cisto sumnjam,sto se tice cene to je nenormalno velika cena za takvo stanje,u extra stanju kupe je bio 1000e a kad sam ga zvao dao bi ga za 800-900e i jos je bio registovac cele godine,da sam imao kes ja bih ga uzeo bez problema. tako da je ovaj malo preterao ili ona prica a to je staro to vredi... 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Da ja hoću baš Taunusa fastback-a ovom bih dao 500 evra bez problema, nema ih da može da se bira, a i nikad nisu ni bili jeftini.
I to što je neko rasturio auto ima neku cenu, naravno ako nisu izyebali pola stvari prilikom skidanja, jer ovakva varijanta je bolja nego školjka koja na sebi ima 50kg gita i koja je trula svuda samo se to ne vidi.
Ovo je idealna varijanta za nekoga ko nema dva soma za odlično stanje, ali zato ima uslova da se bavi sredjivanjem.
Svaka roba ima kupca, ako neko neće da da neku cifru uvek će se naći neko ko će dati veću, pogotovo za ovakva vozila.
I to što je neko rasturio auto ima neku cenu, naravno ako nisu izyebali pola stvari prilikom skidanja, jer ovakva varijanta je bolja nego školjka koja na sebi ima 50kg gita i koja je trula svuda samo se to ne vidi.
Ovo je idealna varijanta za nekoga ko nema dva soma za odlično stanje, ali zato ima uslova da se bavi sredjivanjem.
Svaka roba ima kupca, ako neko neće da da neku cifru uvek će se naći neko ko će dati veću, pogotovo za ovakva vozila.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
Gresis , takav kupac se nece naci .
Nije taunus neki auto , iako je meni veoma drag jer ga ima ceo svoj zivot , pa da drzi takvu cenu .
Bio on kupe ili ne , nije nesto posebno atraktivniji od taunusa sa dvoja vrata , a o kapriju i da ne pricamo ...
Nije taunus neki auto , iako je meni veoma drag jer ga ima ceo svoj zivot , pa da drzi takvu cenu .
Bio on kupe ili ne , nije nesto posebno atraktivniji od taunusa sa dvoja vrata , a o kapriju i da ne pricamo ...