vidovac piše: ↑subota, 29. jun 2019. u 10:00h
Sta mu je sad Dax?
Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Sad mu nije nista
u utorak sam krenuo na put, u HR, oko 600 km u jednom pravcu. 2 dana pre toga zamenio benzinsku pumpu i oba dana presao preko 200 km gde sam bas silio auto, jario, da bih bio siguran da je sve ok.. I bez ikakvih problema bilo dok nisam dosao na granicu, na ulaz u HR.. u koloni poceo da trokira i ugasi se..

Tu primetim da je kazaljka goriva pala na pola, iako sam imao 3/4 benzina, i to mi je bilo jako cudno.. Upalim ga par puta, radi na 2-3 cilindra, trese se.. Gurajuci ga predjem granicu, i odmah iza carinika proverim kablove, sve stoji kako treba, ne probija.. Auto jedva radi.. nekako uspem da mu dodam gas rucno, i na visim obrtajima radi normalno..
Prebacim se uz manje probleme do prve pumpe (7 km), ali u cugu, nisam morao stajati.
Do pumpe spadne nivo goriva na 1/4, i bukvalno sam gledao kako kazaljka pada.. Reko', nemoguce da toliko trosi, negde mora da pusta i curi.. Stanem na pumpu, sve suvo, NIGDE ne curi

E to mi nikako nije bilo jasno..
Posto nije bilo problema sa strujom, znaci, fali mu goriva.. Kad sam dosao do benzinske pumpe u rezervoaru, sve mi je bilo jasno.. Povratno crevo na kucistu je spalo, jer je bilo kratko i nisam ga mogao tada bolje pricvrstiti. I da, rezervoar je bio skoro pun.. Crevo koje je spalo je palo na plovak i spustilo ga na nivo 1/4 rezervoara

Vratio malo bolje to povratno crevo, i pun gas dalje..