Cim sam dovezao SVTa u dvoriste, ST je mislio da ce biti zapostavljen, pa je odbacio prednji znak i znak sa poklopca zadnje felne.. Cudno bas, a znam da niko u voznji nije mogao skinuti. Prednji znak sam nasao odmah, a ceo poklopac sam zamenio drugim, pa je opet kompletan. Da ne bi bio zapostavljen, odmah sam otisao na put sa njim, na kom je, naravno, bio poslusan i odlicno odradio posao

U medjuremenu je iskocio jedan set novih stelujucih amortizera, i nisam mogao odoleti da ih probam.

Nakon montaze (uz manje probleme sa merama od strane proizvodjaca) nisam bas zadovoljan jedino visinom.

ovakvo je stanje napred.
Dok su pozadi podesivaci ubaceni, i spusteni do kraja.

Dakle, ovo je najnize sto se moze ici bez izbacivanja helpera ili podesivaca pozadi. Kod KWa npr na ovoj visini, napred ima prostora da se spusti jos 5-6 cm, a pozadi u najnizoj tacki sa podesivacem je nizi oko 1 cm. Za sad necu dirati nista sem ga jos malo podici za tehicki pregled koji ce biti u decembru, a nakon toga, videcu.
Jedan KW amortizer mi je popustio, vlazi ulje, pa cu verovatno poslati u Italiju na krstenu reparaciju, mada se bas dvoumim da li ipak uzeti nov komplet.

Lepotice moje

Mislio sam da cu uspeti montirati Team Dynamics felne ovaj put, medjutim, prevideo sam da su deblje od fabrickih u samom srcu, i da uz distancere definitivno moram menjati brezone. Bez distancera uhvate oko 10 mm navoja, sto je "OK".. A sa distancerom samo 3..

pravio sam distancere koji ce biti samo za Team Dynamics felne posto imaju vecu centralnu rupu. Znaci 73mm spoljni prsten, 63.3 unutrasnji koji ide na glavcinu, i 7 mm debeo distancer. Sa tim ce felne biti 7" siroke, et 38, sto ce biti idealno, i mislim da nece nigde ni najmanje kaciti na mojoj visini. Sa Wolficama et35 je znalo zakaciti kad se bas nategne u krivinama..
Inace, mislim da cu i za ST170 tockove praviti distancere 10-ak mm, videcu kako je moguce zbog samih diskova i centralne rupe, posto me sad vec bas nervira kako su tockovi uvuceni.
Ako neko ima preporuku za duze brezone, neka javi slobodno. U potrazi sam.