nisi ti jos bio na forumu kad sam se ja interesovao za taj auto, boki zna ko ga je najvise smarao oko auta jos prvi put kad je bio na prodaju..tako da...miske17 piše:sad svi rezervisu, a kad se prodavao niko da se javi

nisi ti jos bio na forumu kad sam se ja interesovao za taj auto, boki zna ko ga je najvise smarao oko auta jos prvi put kad je bio na prodaju..tako da...miske17 piše:sad svi rezervisu, a kad se prodavao niko da se javi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
upravomacaneli piše:tako da si ga trebao uzeti,ako te toliko interesovao
cena bese mnogo veca a sad bi dao i vise nego sto je dato...ali necemo o tome sad... auto je brukamacaneli piše:tako da si ga trebao uzeti,ako te toliko interesovao
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
upravo to!Shomy_ksh piše:pare nisu problem, problem je naci auto koji je zaista dobar... nekad vredi platiti vise za nesto sto stvarno vredi...
samo smarali,nista vise,sto bi rekao drug BojanM "talk is cheap"peca piše:Ja neznam ko Bokija nije smarao za taj auto.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Neki ga i prodali,al kasno...peca piše:Neki smarali, neki prodavali svoj auto da bi kupili ovaj, ali nije baš sve išlo po planu.
Covece sta sad imas za 2000. u odnosu na ovakav auto. jedino da si ga klonirao jedno 5-6 puta pa da svi budu zadovoljniBokiRS piše:Ja jedino da sam nekome poklonio auto.
Zadnji put sam trazio 2000 i opet nista.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni