Mogu sad odma da ga zakrpačim za 150-200 buđona i šćeraj dalje... al' s'obzirom da je auto već x puta krpačen,to bi bila smrtna presuda za sledeći put.
Tako da se skupljaju pare da se odradi kvalitetno limarija... nekih 600-700 eur će otići samo na limariju i zaštitu.
dule0911 piše:dobar audi
s'četir' gurke
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4 Panther Black, '07 Ford Fiesta 1.6 S Moondust Silver, '04 Ford Fiesta 1.4 TDCI
Vozim besan auto od 1000 maraka!
Све лимарске делове које будеш мењао , прво на пескарење , и епоксидну основну , а после на уградњу . Само тако су иоле сигуран да неће прогледати ускоро .
mislim da je ovo rekord u propadanju... cele dve godine je izdržalo.
Zato sam odlučio da kupim nove grede... nema poente više krpiti.
Da ne bude pogrešno skapirano... Boki se potrudio da ovaj auto bude što bolje odrađen (bio je jelde skroz rasturen,ostala samo školjka) al' očigledno neke stvari nisu bile lepo urađene i to nije Bokijeva krivica,da ne ispadne da ja ovde napadam ili blatim Bokija.
Čak štaviše on će mi pomoći oko sređivanja... eto čisto da bude razjašnjeno.
totti piše:
Markedjani piše: Klokkerholm
hehehe... slično jako
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4 Panther Black, '07 Ford Fiesta 1.6 S Moondust Silver, '04 Ford Fiesta 1.4 TDCI
ne znam ali ova dvojica su mi jako čudni sa izjavama.
Jel namjeravas sam raditi limariju i zastitu ili? Pitam jer i sam sam u slicnom problemu, prepustiti nekom majstoru taj posao je rizik, jer pitanje je dali ce uraditi sve kako treba, malo ih je koji bi uradili sve po psu, jer da nebi opet za par godina ponavljao proces...
Ne radim sam,radi mi drugar koji je na 1km od mene i ozbiljno je pedantan (pravi ljubitelj kola)... ja samo nabavljam materijal,rasturam i sklapam enterijer
Inače radi se komplet limarija... grede,sajtne,rubovi,pod + zaštita.
E pa to ti je super onda, nema bolje opcije, ili to ili sam. Ceka me ista stvar, a neznam sta cu, nije bas da vjerujem majstorima, pogotovo oko limarije i hrdje..
Verujem ovom drugaru,gledao sam par njegovih radova i ozbiljno je lud što se tiče pedantnosti... pride neće svakome da radi.
@dax
kad se otpad sklopi poželećete da opet brzo istruli