Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Mondeo mk4 (2.0 TDCi 136) by Stefan

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Sekara
Poruka: 86
Član foruma od: sreda, 4. nov. 2020. u 15:25h

Re: Ford Mondeo mk4 (2.0 TDCi 136) by Stefan

Poruka od Sekara » utorak, 31. mar. 2026. u 20:06h

Jasno, sad mi žao što nemam informaciju koji je bio kod mene termostat. Znam samo da je radio odlično, zakuca na pola i nema pomeranja nikakvog, a i auto je baš brzo dostizao radnu temperaturu sa njim. Dosta brže nego benzinac koji sad imam i kome je termostat u problemu 😂 eno ga treći u gepeku čeka na ugradnju...

Stefan_93
Poruka: 1714
Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h

Poruka od Stefan_93 » utorak, 31. mar. 2026. u 20:19h

Sekara piše:Jasno, sad mi žao što nemam informaciju koji je bio kod mene termostat. Znam samo da je radio odlično, zakuca na pola i nema pomeranja nikakvog, a i auto je baš brzo dostizao radnu temperaturu sa njim. Dosta brže nego benzinac koji sad imam i kome je termostat u problemu Slika eno ga treći u gepeku čeka na ugradnju...
Meni su jasno rekli da je sve to igranka. Moze da radi, a moze i da zeza s vremena na vreme. U svemu tome bitnu ulogu igra i senzor koji je na kucistu termostata.
Recimo ovaj nemacki brend ,,Gates" termostat za Mondea kod nas kosta oko 10 000 dinara, e sad da li ce raditi pitanje je.
Na C maksu sporije dostize radnu temperaturu nego sa fabrickim termostatom koji je propisao upravo na kuciste. SlikaSlika

Poslato sa DNP-NX9 pomoću Tapatoka

milosh_bg
Poruka: 256
Član foruma od: petak, 29. nov. 2024. u 21:34h

Poruka od milosh_bg » utorak, 31. mar. 2026. u 20:27h

Stefane, termostat sam slucajno pronasao na Ebay, iz Italije mi je stigao za 80e. Pod fiatovim brojem za Fiat Scudo 2.0. Kolega porucio u Sloveniju da stigne pa mi njegov prijatelj doneo.

Stefan_93
Poruka: 1714
Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h

Poruka od Stefan_93 » utorak, 31. mar. 2026. u 20:46h

milosh_bg piše:Stefane, termostat sam slucajno pronasao na Ebay, iz Italije mi je stigao za 80e. Pod fiatovim brojem za Fiat Scudo 2.0. Kolega porucio u Sloveniju da stigne pa mi njegov prijatelj doneo.
Odlicno.
Nije uopste skupo.

Poslato sa DNP-NX9 pomoću Tapatoka

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“