ni ne znam dali ima tu lampicu xD
jel zna neko sta sve pokazuje na bordu?znam da ima trenutna potrosnja i kad je hladnije bilo neku zutu pahuljicu je upalio xD a sad kad ga palim pokazuje i kao neku svesku otvorenu xD sta mu to znaci? ta pahuljica i ta sveska su ispod bord-a
lampica za chech engine je zute boje i u obliku je nekog ventila. Nadam se da se necete sretati. Pahulja se pojavljuje i meni, zuta, pa onda i crvena kada je bas hladno. A knjiga, pa to je prvi vlasnik bio neki srednjoskolac pa ga opominje da uradi domaci . Salim se, ne mogu tacno da se setim, ali pogledacu pa ti javljam sutra. Inace fokus je mmmm
Moj drug je kupio nekog polovnog Japanca, i zvao ovlasceni servis i ovi mu poslali uputstvo. Probaj i na netu, mozda nesto iscackas. A ghia bi trebalo da ima znacku na kojoj zamisli pise ghia. Bar je tako na mondeu.
Evo probaj ovo uputstvo, mozda pomogne http://www.motorcraftservice.com/pubs/c ... ocog2e.pdf
Porukaod FM III » nedelja, 18. dec. 2011. u 00:20h
Žuta pahulja je da je spoljna temperatura u rasponu od 1-4 stepeni celzijusa te da je moguće naići na led po putu, a crvena pahulja je od 0 pa u minus i posebno upozorava na poledicu na putu. Knjiga te opominje da pogledaš servisno uputsvo pre bilo kakvih radova i štelovanja na automobilu, zbog čega? E to ne bih znao da ti kažem.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
ima znacku iza zadnjih vrata neki kao amblem ghia ja mislim da je to.videcu sad na onaj sajt a to se pali pored pahuljice samo kad ga palim a sto to nemam pojma
danas uradjeno : ulje,svi filteri a filter kabine je bio jako prljav...pregled trapa,amortizera i ostalih sitnica sve je u fulu tako teraj