Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Eskort mk6 1.8TD

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
neba
Poruka: 3
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 09:24h

Ford Eskort mk6 1.8TD

Poruka od neba » petak, 2. mar. 2012. u 09:59h

do pre neki dan sam vozio Floridu,a sad sam presao na Forda.mozda zbog nastalgije,il ko zna zbog cega vec,al od slova F se ne odvajam.
Kupio sam Ford Eskort 1.8 TD 1996godiste,karavan,metalik svetlo plave boje u decembru 2011 za 1150e u odlicnom stanju sa ghia opremom,za te pare nisam mogao da nadjem ni golfa II iz 1986te.svi su mi govorili da uzmem golfa.
ja nisam hteo iz kante u kantu,iz krsa u krs,dresha u dresh.hteo sam mladji auto,udobniji,stabilniji,sa dosta opreme,mnogo elektronike,dosta prostora...
auto ima vise opreme od novih modela iz 2002 ili 2004.ja sam prezadovoljan
slike uskoro
pozzzzzzz :ford:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Ford eskort mk5 1.8 TD,1996 limuzina,bordo

zelim da predstavim mog forda za delove,kog sam kupio jeftino.
ford je u voznom stanju,nije registrovan,ispravan,blago ostecen.
vozilo je limuzina,veoma retko na oglasima,prednji kraj je isti mk6,a zadnji je mk5.enterijer je od mk6 sa podizacima na prednjim staklima,air begovima za vozaca i suvozaca,centralnom bravom,elektricnim retrovizorima. ima servo volan,fabricke maglenke u braniku.Slika

na gepeku ima spojler sa stop lampom,ja mislim da nije fabricki lako sam ga skinuo,takodje ima euro kuku,sumnjam da je fabricka.na vozilu su trinaestice gume sto mi je pokvarilo planove,jer meni trebaju cetrnaestice.

Slika

Uploaded with ImageShack.usSlika

®''U radionicama diljem bivse drzave ambiciozna je sirotinja frizirala motore,proizvod tvornice Dvadeset prvi maj iz Rakovice,da bi poslje jurila po uskim i kvrgavim cestama,loveci brze i jace od sebe...''

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“