vidim da je debata prebacena u drugu temu,dakle:
Aca06 piše:Prvo nemoj da te lazu da slabije pali zbog grejaca jer na ovoj teperaturi ti i ne treba grejanje.
moje licno iskustvo je da ,kad sam imao sieru,u jednom momentu je teze palila iako je bilo leto.mozda ne ovakve temperature ali letnje vreme.
proverom grejaca ustanovio sam da su crkla tri grejaca.zamenom palila je normalno.koliko je presla?ja mislim da ni sama siera da zna da prica ,nebi znala odgovor.samo kod mene oko 100k. itd.
niko njemu nije rekao da ce zamenom grejaca dobiti nov motor i da vise nece imati problema ni sa cim.naravno i covek kad dobije kijavicu ili sl. ne ide odmah kod hirurga da zakaze operaciju.
logicno je da prvo proveri na jeftiniji i laksi nacin nego da odmah radi generalnu motora,sto verujem da nikoli nije prioritetno resenje.u ovom slucaju ''skuplja tara nego mera''.moje licno i na zalost pogresno iskustvo.
ne vidim zasto bi ga neko lagao da prvo proveri grejace?! ne kosta nista i oduzima max 30 min. posla.
generalna mu uvek ostaje kao krajnje resenje.radio sad ili pocetkom zime ili novac namenjen generalci dodao za kupovinu novijeg-ispravnijeg vozila.