Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo 2.0 TDDI

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Monde0
Poruka: 15
Član foruma od: subota, 4. maj 2013. u 21:23h

Mondeo 2.0 TDDI

Poruka od Monde0 » subota, 4. maj 2013. u 22:16h

Pozdrav još jednom :D
Predstavljavam vam mog ljubimca, reč je o Ford Mondeu 2.0 TDDI 85kw Ghia 2001. godište, prošle godine uvezen iz Italije.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Re: Mondeo 2.0 TDDI

Poruka od Lale » subota, 4. maj 2013. u 23:18h

Deluje izuzetno očuvano.
Da li si zadovoljan autom?
Slika Slika

zoki51
Poruka: 324
Član foruma od: četvrtak, 28. jun 2012. u 03:02h

Poruka od zoki51 » subota, 4. maj 2013. u 23:42h

Sve iskrene cestitke na kupovini Mondea! :D
Posto sam postao relativno skoro i ja vlasni tog modela sa bas tim motorom TDDI i naravno bolesno se zaljubio u njega :D molio bih te za jedno tvoje zapazanje oko potrosnje........ako hoces da izneses ovde .........
ja sam postavio temu oko potrosnje ali za nase motore koji ja i ti vozimo ustvari TDDI a uglavnom se javljaju sa komentarima i informacijama za motore koji su TDCI i imaju 136ks sto nije relevantan odgovor jer su ti motori novije generacije i poznatiji po manjoj potrosnji ........tako da mi je svaka informacija za moj i tvoj motor oko potrosnje dobro dosla ! kazi mi koliko ti po kompjuteru pokazuje ili po tvom zapazanju ......potrosnju u gradu a koliko na otvorenom......i dali je motor od 116 konja kod tebe?? :) :ford:

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » nedelja, 5. maj 2013. u 08:31h

Odličan auto i dobar izbor motora! Ja ga imam više od godinu dana,prešao 25k km do sada i zadovoljan sa svim što ovaj auto nudi thumbsuph
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Monde0
Poruka: 15
Član foruma od: subota, 4. maj 2013. u 21:23h

Poruka od Monde0 » nedelja, 5. maj 2013. u 08:37h

Hristos vaskrs!
Da, auto je izuzetno očuvan, lep i sa dobrom opremom :D Nažalost izgleda da imam problema sa ubrizgavanjem, otvorio sam post o tom problemu, pa je svaka pomoć dobro došla. Zoki, upravo zbog ovog problema mislim da nema adekvatnu potrošnju, ali recimo da je kompjuter pokazivao 7.1 7.2 na otvorenom, kada otklonim kvar obavezno ću se javiti sa svežim podacima! :D Hvala, auto je savršen, čak mi ni novonastali problem nije pokvario utisak :D

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“