Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Ka - mali ali tehničar :D

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
MilanSt
Poruka: 15
Član foruma od: ponedeljak, 18. nov. 2013. u 23:18h

Ford Ka - mali ali tehničar :D

Poruka od MilanSt » sreda, 20. nov. 2013. u 01:14h

Od kad je kupljen Ford je u familiji,prvo je bio auto mojih rođaka i korišćen je kao auto za grad i kratke relacije tako da je malo prelazio i bio je garažiran,do 2011. prešao 40 000 km,od 2011. je postao vozilo široke namene što se može primetiti na slikama :D Nije uvek čist i uglancan,i na par mesta je zakačen(tetka vozač,sestra vozač,keva vozač...aj da ne bude diskriminacije,i ćale ga je jednom zakačio na parkingu al' neće da prizna) uglavnom služi odlično,malo troši i nikad nas nije izneverio i ostavio na putu :)
Slika

Ja vragolan i moj deda,leto 2004.

Slika

Slika

Na putu za more ove godine :)

Slika

Glavni gost mog rođendanskog roštiljanja prošle godine,bez njega to ne bi uspelo,pored punog gepeka bilo je i nas petoro u njemu :)

Slika

Slikano prvog maja ove godine

Slika

Takođe prvomajsko roštiljanje ove godine :)

Slika

"Nama je na moru super sine,jel zalivaš cveće?" "Zalivam,kako je ford,nemojte da ga ostavljate na suncu slučajno,nemojte da se igrate"

Slika

Dakle kompaktan mali auto,odrastao sam uz njega kada nisam ni mislio da ću ga jednog dana voziti,služi za svakodnevne aktivnosti,može da se ide i na duži put(nema klimu,nije baš najkomfornije,ali išli su ljudi na more i fićom),s vremena na vreme se ZIP-uju ljudi unutra,ni ferrari nije komforan za više od dve osobe :) biće možda još slika,ovo sam našao u kompu i slike su slikane spontano bez nekog šminkanja i akcenta na autu,jer od spoljašnjosti je mnogo bitnija duša,a ovaj auto je ima :)

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Ford Ka - mali ali tehničar :D

Poruka od dule0911 » sreda, 20. nov. 2013. u 11:23h

Meni je cool, volim ovaj tip vozila :D Ponekad je voznja zabavnija u malom i skucenom autu nego u velikom i jakom, provereno :D
Fiesta!!

acadimke
Poruka: 1707
Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
Kontakt:

Poruka od acadimke » sreda, 20. nov. 2013. u 11:28h

Dobra masina, da predjes jos puno kilometara sa njim :ford:
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001

MilanSt
Poruka: 15
Član foruma od: ponedeljak, 18. nov. 2013. u 23:18h

Poruka od MilanSt » sreda, 20. nov. 2013. u 11:51h

Nisam napisao,auto je 2004. godište, 1300 kubika duratec motor od 70 konja,prešao 80 000 km :)

Hvala puno,meni jeste baš zabavan,volim da ga vozim po Avali,imam tamo neke drugare i pravili smo 3-4 puta tamo roštilj i svi su otkrili da auto nema "ću izginem" ručke iznad prozora :D

našao sam jedan interesantan snimak i baš je radjeno modelovanje motora kakav je u ovom fordu ka,doduše duratec motor ima hidropodizače ventila,a lik koji je radio modelovanje je stavio kao da su obični,to je razlika,preporučujem :)
[youtube][/youtube]

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“