milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Imao sam vinyl krov,ali je on bio ispucao i morao je da bude skinut prilikom farbanja.Mozes videti lajsnu na C stubu koja upravo govori da je nekada tu bio vinyl krovpendragon piše:Sve se slazem, Taunus TC1 je meni jedan od najlepsih fordova, imao sam XL Ghia '74, imao dva TC3 '80 itd. Samo, to sto ti imas cini mi se nije GXL vec standardna L varijanta. GXL je miks XL i GT varijante i karakteristika mu je plastificirani, vinil krov. proveri
evo korisnog i lepog sajta
http://taunus.xl.free.fr/frames_gb.htm
Sam kraj '73-ce.911s [SK] piše:Auto mu je u stvari '73, samo što on voli da kaže da je '74.
XL Ghia ne postoji. Il je XL il je Ghia. Taunus TC1 nije postojao kao Ghia.pendragon piše: imao sam XL Ghia '74
Covek kada sredjuje auto stavi na njega ono sto nadje od polovnih delova a sto je najkvalitetnije ... Kakve veze ima da li je ima alu lajsnu na gepeku ili ne . Auto je definitivno GXL .pendragon piše:postovao, a ne znam o koji detaljima govoris koji potvrdjuju da je ovo GXL. Mogu da se slozim da je mozda XL ali i to je diskutabilno, sto se tice GXL, nema vinil krova, nema dodatnih okruglih farova, nema pojedinacnih FORD slova na "grbi", nema alu ploce na "zadnjici" sa ugraviranim i emajliranim FORD logom, felne nisu te, ali ok, mozda su u medjuvremenu zamenjene, enterijer nije GXL. Stavise, definitivno nije 74, vec najverovatnije neka od poslednjih serija iz 75.