Evo da i ja predstavim svoje vozilo. Prije par godina sam imao Forda Scorpia sa motorom 2.0 dohc 88kw 1991 god. Bio je totalno bez opreme, za tu godinu meni malo cudno, apsolutno nista. Ne znam koji je to paket bio, volio bi da mi neko kaze ako zna. Nakon nekog vremena rastali smo se. Da ge ne opisujem puno jer svedno nije vise kod mene. E sad par godina kasnije dolazim na ideju da opet uzmem limuzinu nakon nekih jurilica male klase. I tu se pojavljuje opet Scorpio ovoga puta stariji model sa motorom 2.0 74kw iz 1988 godine. Ali ovoga puta stariji model ima puno vise opreme. Mislim da je Ghia oprema, jer su bili znakovi na blatobranima, ali su nekom potrebali pa su kupljeni po nabavnoj cijeni. Dalje sad umjesto manuelnog imam automatik mjenjac. Od opreme ima svasta nesto, el podizace 4x, el retrovizore, el siber, el podesavanje zadnjih sjedista po dubini, sat sa termometrom i stopericom, vremensko osvjetljenje unutrasnjosti, sijalice pod nogama sjedistima i na vratima, prednje maglenke, org alu felge, zadnji spojler ako je orginalni,kilometar sat sa milion nekih lampica mislim da je to od opreme. Trapovi su sulodni, napred spone imaju lufta, nazad nema nista lufta ali su tockovi otisli napolje ne znam iz kog razloga, ako neko zna neka pomaze. Plin je bio obicni, ali sam se vozio par dana i izbacio smece napolje, sada samo cisti benzin. Ima sitnica nije novo auto, lak se ogulio malo na haubi i na krovu, zadnje stopke pukle, branik zadnji malo ispucao, unutra pukla plastika ovo sata i jos nekih sitnica. Uglavnom auto se planira zadrzati kod mene tako da ce malo biti sredjivanja. Volio bi bolji poznavaoci skorpije da mi malo pojasne neke stvari, unaprijed hvala. Toliko za sad o mojoj vozilici..