Bilo je trazenja, i biranja, koju uzeti i kakva treba biti.
Moram se zahvaliti durathecHE-u jer mi je bez suzdrzavanja uskocio kad je trebalo pogledati jednu fiestu, i nije mu bilo problem odvojiti nemalo vremena za mene i moja pitanja. Na zalost, prodavac je postao malo neozbiljan i odustao sam od te fieste. Isto tako Nedeljkovic mi je pomogao oko jos jedne, medutim shvatili smo da to nije dobra kupnja.
Kao i uvijek, kad mislis da ovaj put neces naci nista, uletila je jedna, koja mi je bila kao neki jocker u rukavu.
Nazvao i prodavac se nije protivio da odvezem fiestu u RSD Ford na pregled. Gagi mi je odmah rekao da je Fiestica u jako dobrom stanju i dao mi svoju preporuku za kupnju, sto sam objerucke prihvatio.
Pa da ju i predstavim:
Ford Fiesta 1.4, 71KW, titanium oprema.
Tvornicki plin (zato i je kuharica

Odmah, dok je jos i bila na pregledu, ostavljena je kod Gagija i danas je odraden veliki i mali servis, pregled kocnica koje su u dobrom stanju, rashladna tekucina je nova, tako da to nije trebalo mijenjati.
Prva voznja od nekih 120 km na putu do kuce .... jooooooj. Koja je ovo razlika naspram Mezimice. Moram naglasiti da je Bordo Kuharica kupljena zeni, jer kako ja nisam kuci, a ona se boji voziti Mezimicu, morao sam joj kupiti manji auto.
Fiesta je fin autic, moram priznati i bilo bi nezahvalno usporedivati je sa Mondeom. No, dosta price, evo i malo slika:

Ovih dana ce biti vise slika, i vise utisaka.
Hvala i