zelim da napisem slovo o tome kako lepo izgleda i kako je osjecaj vrhunski dakle u pitanju je 2.0 dizel TDDI 85 KW

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
slikan je tek kad sam ga kupio a nije imao patosnice samo taj zastitni papir od nogu na podu :-) sada su na tom mestu patosnice !!!Iosis piše:Odličan Mondeo! Samo kako ono držiš noge u autu i u šta si ugazio pa je onako crno?![]()
I moj coupe je prešao 90.000.Markedjani piše: Po satu je i moja Sierra prešla 9k km![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове
a inace ova ti je formula sacuvaj me boze pa ni najgore izrabljivano auto,ako nije taxi ili rent a car ne prelzai tu kilometrazu,pa nismo svi mi ovdej zatocenici svojih drzava izadje po neko od nas i malo van,a i imamo po nekoga tamo van,evo ja imam tetku koja ima astru 2003 godiste non stop je vozi dolaze sa njom u CG iz Holandije svake godine baren jednom a opet jos nisu "ubili" 100 hiljada a kupili je novu iz salona,tako da losa ti je formulaLale piše:Formula za izračunavanje pređenih km automobila iz uvoza:
30 000 km godišnje minimum x br. godina = možda minimum pređenih km
Kako kod okrenemo ni na jednom nije prava kilometraža, samo je pitanje da li je auto prešao mnogo ili jako mnogo i da li je bio malo ili malo jače havarisan.
mislim zasto bi bilo nemoguce da je to ta kilometraza jel zato sto neko ne moze da poveruje ili je popio kantu pa sad misli da svako mora da je popije pa evo moj cale vozi Hyundai terracan prva registracija 12.12.2003 kupio ga je ljetos sa 70.000 km sa sve servisnom knjigom sa racunima iz salona gdje je kupljen,neki nas odavde gastarbajter kupio ga novog dosadio mu oce da ga promijeni i dao ga bratu u cg da ga proda da bi ovaj sirotan zavrsio kucu koj je zapoceo,auto je bilo kao apoteka :-) sad ce se naci neko da kaze da je i to vracana kilometraza,a moj stari je znaci drugi vlasnik,ima komplet papire od kada je auto uzeto iz salonamilannce piše: pre svega auto je kupljen na placu kod coveka kojeg jako dugo znam i koji me garant ne bi slagao,e ako to nije dovoljno pa neko ima crv mozda su nemci vracali kilometrazu,evo idem dalje auta mu u nemackoj bira brat koji tamo zivi i koji takodje garantuje da kilometraza nije vracana auto je prvi put registrovan u novembru 2001 godine u CG je uvezen u julu 2008 godine i od tada lezi na placu znaci skoro godinu ipo tako da nije vozen,sumo sumare da je auto vozen od novembra 2001 do jula 2008 to mu dodje 7 godina 8 meseci dakle to mu dodje oko 15 hiljada kilometara godisnje,
hvala neso :-)Nesa piše:@milannce Odlicno je ocuvan ovaj Mondeo! Da te sluzi dobro i bez kvarova. Ako je stvarno malo presao,a jos dizel,onda si bas imao srece
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
kazes da su dobri motori,ja se ruku na srce ne razumijem puno u mehaniku,ali ovo sto sam procitao je ohrabrujuce 700 hiljada km bez vecih problema, :-)rsdforddragomir piše:Ja sam otvarao 2.0 tddi motore na 700000 km zbog hidroudara zamenuo samo klipnjace i auto i dalje ide