Od skoro sam postao vlasnik navedenog c max-a. Ovo mi je prvi ford u zivotu nakon mnogo francuza

Uskoro slede slike i opis svega sto je radjeno do sada.

Ovo je prva, i za sad, jedina slika koju imam. Cim prodje ovo lose vreme slikacu ga detaljnije
Slicno kod mene, moj je 2007 1,6 tdci 1101ks, krcka instrument tabla iznad radia, malo iritira, pali mi check engine (dpf, egr i jos neznam sta, nisam jos resio). Svetlo sam namestao rucno srafcigerom, imas zuti srafcic na svetlu pa ga podigni, neradi me iz kabine podizanje, mozda motorici su vrisnuli. Isto prostran auto, kruci slazem se, po meni od senica jaci limarijski, vozio sam se u senic 2 2,0 je motor bio (normalno jaci motor jace povlacio). Potrosnja slicna, malo veca zimi.miarsic piše: ↑četvrtak, 17. jan. 2019. u 17:53h
Ono sto mi se ne svidja kod auta je to sto je nemacki tvrd (navikavam se polako), kaseta na kontrolnoj tabli zna da krcka i ne znam kako to da resim a prilicno me nervira, ne svidja mi se nacin otvaranja haube (posle mesec dana se pokvario mehanizam), polica gepeka je mogla da bude bolje odradjena.
Na zadnjem braniku mi nedostaje cep tj poklopac otvora za kuku. Prijavljuje mi gresku za senzor temperature izduvnih gasova, senzor sam kupio ali sam zaboravio da kazem majstoru da ga zameni kad je radjen veliki servis tako da cu morati opet kod majstora. Snop dugackog svetla sa vozaceve strane je bas nizak iako je oboreno svetlo lepo nastelovano. Moracu da pogledam da li je sijalica lepo postavljena.
Ono sto jos hocu da uradim je da nadjem cep zadnjeg branika, kupim tipske gumene patosnice, zamenim zadnji brisac, porucim jos jedan kljuc iako imam dva, i razmisljao sam o ciscenju sita uljne pumpe i vadjenju filtera ulja iz cevi za dovod ulja do turbine.
Ja sam uzeo kadicu u silux za 1900dinara. Nije gumena, neka vrsta plastike je. I meni extra vrsi posao.miarsic piše: ↑utorak, 11. feb. 2020. u 19:26hU medjuvremenu odradjen mali servis sa svim filterima, zamena ulja u menjacu i kompletan pregled vozila.
Proveravan je trap, nosaci, dijagnostika...
Sve ok. Idemo dalje...
Vec duze vreme razmisljam o gumenoj kadici za gepek i ono sto me koleba je velika razlika u ceni. Krecu se od 2500 do 6000.