Hvala puno
Kod mene na satu piše 180000km..dugo sam tražio ovaj auto za pare koje sam odvojio a to je jednostavno bilo nemoguće za male pare naći iole pristojan auto!
Ko je pratio oglase mogao je videti jednog ovakvog(bez Ghia opreme) na oglasima zlatne boje za 1000e....to je bilo pre 2god!
Pošto sam naletao samo na orlušine u raspad stanju,pustim poruku tom "zlatnom" jer sam slikao oglas i tip mi kaže da ga je na kraju dao za 500e koliko sam ja inače odvojio za ovaj sad auto
Ali kao što kaže 911s..milion stvarčica ima na sebi za koje trebam očekivati da su neispravne i treba sve to juriti što ovde što preko neta preko!
Ono što mene u životu zanima to su projekti!
To je ono što me privlači..jurnjava delova čekanje pošiljke zvanje telefonom slanje poruka i sve ono što nosi jedan hobi!
Bavim se železničkim maketarstvom,imam maketu železnice u kući i taj hobi je samo jedan umanjeni život! Možete zamisliti šta je sve tu potrebno nabaviti a da ničega nema u srbistanu!
Na kraju sam shvatio da mene ustvari samo i privlači taj rad i to cimanje oko nabavke!
Privlače me projekti,gotove stvari ne i tu ne vidim čari života!
Takodje se bavim akvaristikom imam i jezero vani znači imam volje na pretek pa ako nekom zatreba volje,javite slobodno

Što više komplikacija-to veći adrenalin i loši snovi kao nus efekat (navikao sam)
Što se tiče ulaska u auto restauracije..najbolji drug limar/farbar..ja poznajem mehaniku dobro,imamo alata za sve,gomilu ljudi imamo preko tako da igra može da počne
Svakako bez članova ovog foruma nismo ni hteli da krećemo u bilo šta oko ovog Forda!
Maketarstvo mi je donelo prijatelje sa cele planete,očekujem i ovde da upoznam milion ljudi!