Nakon mučne i duge borbe, Taunus je doživeo fejslifting. Krila su pokrpljena (utrošeno po dva para levih i desnih + lim), sajtne takođe, a ispostavilo se da je patos zdrav pa tu nije bilo posla. Sve u svemu - osim krila koja su bila u fazi dezintegrisanja i trošnih vrata, nije bilo drugog velikog posla oko limarskih radova. Za vrata vozača je iskorišćena šarka koju sam uzeo od Van-a (sa crvenog Taunusa), dok je na strani suvozača strugar odradio srednju osovinu koja je zamenila staru slomljenu. Generalno nisam zadovoljan kako ispao ovaj deo priče pošto škripi i ponekad zapinje, ali za utehu ostaje to što je osetno bolje nego ranije.
Što se farbanja tiče - odrađeno je u komori, a nakon dugog dvoumljenja sam prelomio da ostane u svojoj boji. Nije scenario iz mojih vlažnih snova, ali smo se ovako već navikli jedno na drugo.

Evo i slika sa telefona:
Ima još puno posla da se odradi... ventili zveče, točkovi su užasni, prednja desna kugla (donja) treba da se menja, kočiona creva porozna, strujna instalacija trošna i sa čudnim ''ispadima'', a tu je i moj arhineprijatelj...
...živim za dan kada ću da ga izudaram macolom.