Porukaod Mac » ponedeljak, 13. okt. 2008. u 19:25h
I ja vise volim limuzine, ali Mondeo je stvarno gadan za po gradu, zbog toga sam uzeo Fiestu, a i mojima je lakse da voze taj manji auto. Sto se tice planova, bas nista nemam u planu da doradjujem, jedino te dve radkapne za Mondea....
Porukaod Mac » ponedeljak, 13. okt. 2008. u 21:02h
Skupo brale, skupo. Znam ja da bi joj lepo stojale, ali kod mene u mom kraju ja na svake pola godine ispravljan felne, tako da mi se alu uopste ne isplati
Kao sto si mozda u zadnjem postu zapazio, stalno krivim felne pa mi se ne isplate alu. Evo sad neki dan treba da teram Mondea da mi isprave prednju desnu felnu posto se opet iskrivila, mada nije mnogo strasno pa cekam da zahladni i taman da mi to isprave kada prebacim na zimske gume.
Najverovatnije cu u prolece na Mondea staviti original mrezicu sa zadnjeg facelift modela na branik, posto mi se to bas svidja, a inace sada neki dan treba da mu menjam prednje lezajeve. Radkapne isto treba da nabavim, mada ni one nisu jeftine, 20 evra po komadu (naravno njegove original iz Trend paketa).
Da li neko moze da mi objasni sta se dobija time kada se stisne gas i kocnica u isto vreme pri menjanju brzine i da li se to radi kada se ubacuje u nizu ili u visu?