A mozda bih potrazio u Nemackoj, posto imam prijatelja koji cesto ide tamo. Ali o tom' potom.

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
To si u pravu, jedno vreme je vozena maltene bez zadnjih kocnica (sto sam sasvim slucajno primetio), pa je verovatno bilo vece opterecenje na diskove. Mada nije ni malo presla za to vreme, oko 30000km, iako mislim da to nije previse za diskove.Markedjani piše:Pa za godinu ipo dana može milion stvari da se desi![]()
Savet sta je kvalitetno? Stvarno se ne razumem, ne znam da li one poznatije (tipa Brembo) prave uopste delove za Mk2 Fiestu.Markedjani piše:Nemaš potrebe da stavljaš jače kočnice... samo stavi kvalitetne diskove i pločice
Ipak je to dizel
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
Ja imam samo 54 KS. :| To bi onda bilo duplo povecanje. Ali o tome cu malo kasnije da razmisljam.Markedjani piše: A i 105 do 130ks nije neka veca konjaza u odnosu na 96 od Xr2... a skoljke su skroz iste.