Makina ide odlicno ili se tako meni cini

i velika je razlika u odnosu na klasicnog eskorta, kao i u odnosu na neke druge marke vozila koje sam imao prilike da probam. U pocetku je bio malo trom ali sa promenom iacv-a i lambda sondi je pokazao svoju pravu snagu

. Imam utisak da me jos zeza struja obzirom na malo neravnomeran rad motora ali nikako da nadjem vremena da odem do elektricara. Sto se tice motora imam nazalost problem sa dihtungom glave koji malo pusta sa spoljne strane, ali obzirm da neduva ni malo, niti gura vodu na bidon razmisljam da li uopste da otvaram motor ??? Naravno postavlja se pitanje i koji dihtung??? Evo i slike motora a voleo bih da cujem i vasa misljenja na ovu temu..

Sto se tice vesanja poruceni su febi amotrizeri, dok original diskovi prednji i zadniji cekaju odlazak u servis cime bi operativno auto bio utegnut u fulu. Neki dalji planovi se odnose na sitne izmene u izgledu tipa beli bocni migavci i presvlacenje enterijera. U sustini zelim da zadrzim "clean" izgled, tako da nece biti styling budalastina koje se mogu naci po netu..