tek sam presao prvu hiljadarku sa njim i jos uvek se navikavamo jedno na drugo

Mirno spavaj, razliku nećeš osetiti, osim što 115 manje troši. Što se felni tiče, najlepša mi je 7-kraka varijanta istihAleksin piše:...
Inace, sto se tice izbora, bolji izbor bi bio model sa 130KS ispod haube, a licno vise volim felne sa neparnim brojem krakova (video sam vrlo slicne ovakve samo petokrake na jednom Mondeu u gradu, izgledaju jos lepse!).
to ti kazem - neparni broj krakovafancy piše:...
Što se felni tiče, najlepša mi je 7-kraka varijanta istih
cool, to mi treba! pls. javi mi kako mogu da dodjem u posed istog (rar-uj ga u vise delova pa mi sibni mailom, ili negde okaci, ili sta god ti odgovara)stefan148 piše:imam ja owners manual, ako ti to treba, ali moram da ga uploadujem, ima 40mb+.
ma opusteno, mozda prirucnik ima jos neko sa foruma...stefan148 piše:jaooooooooo((((
Prestani da razmišljaš o tome.Aleksin piše:Razmisljao sam i o chipovanju,
done!fancy piše: daj mail u PP
uh, dobro...fancy piše: Prestani da razmišljaš o tome
mislim da ta egzibicija nije bas isplativa u ovakvoj oskudaciji... mislim da cu da ipak da iskuliram...fancy piše: Ako baš hoćeš 130 KS, uradi to kako treba - nabavi novi turbo i zamajac i imaćeš ga.
Mada, to nije jeftino
Kao prvo vizuelno - turbina nije ista, 130 koristi turbinu sa varijabilnom geometrijom krilaca a 115 ne, i kad gledaš u turbo, ona "konzervica" kod 115 gleda u desno, a kod 130 gleda "u napred".rsdforddragomir piše:Zamajac i turbina su isti i na 115 i 130 ks.Razlika je u diznama i pumpi kao i u PCM.
gone!Aleksin piše: done!
stiglo! hvala zmaju!fancy piše: gone!
obzirom da je moj auto 2005, da li ovo prethodno vazi za njega ili ne?fancy piše:Sve vreme govorim o modelu do juna 2003, dakle prvoj generaciji, pre restylinga.