Odlican mondeo, odlicna oprema, sve u svemu cestitam na kupovini lubenicara
Bas je lepo ocuvan, zavidim ti sto moj nije tako ocuvan, pogotovo spolja. Za enterijer ti zelim srecu, imam isti i jeste ga teze odrzavati ali je bitno samo da ga redovno cistis, pritom prvenstveno mislim na patos, i nece biti problema. Sedista premazes sa nekim mlekom s vremena na vreme i to je to. Svidja mi se sto imas grejace sedista, znacice zimi ako nemas garazu. Steta sa druge strane sto nema hladjenje sedista, neki modeli posle restyle-a su i to imali sa kozom

I jedna mana, kao i kod mog... Nema tempomat, steta. Mahagoni je extra, ne znam sto ga nisu zadrzali posle restylea... Kod mene je bas tamne boje i ne izgleda toliko lose jer se nekako uklapa uz belo, ali bih opet voleo da je ovakav.
Za muziku potrazi neku koja je kompatibilna sa komandama, vrv malo vise kosta, ali bar meni komande znace. Za sony kao sto je kod mene treba dosta da se ukraja, tako da ti to ne bih savetovao, pitanje da li ce ispasti dobro na kraju.
...
Sto ga vise gledam vise mi se svidja od mog, ja sam isto hteo jednog ove boje da uzmem ali nije bio tehnicki ispravan, ali je ovo po mom misljenju najlepsa boja za mondea mk3.
Uf al otegoh post, sorry