Mogu samo da kazem da sam prosle nedelje bio, video, probao
Auto je bio u dosta visokom paketu opreme ST Line sa 19" felnama, digitalnom kontrolnom tablom u Mild Hybrid verziji sa 1.0 EcoBoost motorom sa 125ks. Sto se izgleda vozila tice ja sam iskreno odusevljen, sve je na svom mestu, nista ne lupka, dugmici su svi tamo gde ih i ocekujete, jako je lako namestiti se na mestu vozaca i digitalna tabla daje jako lep utisak modernog enterijera.... jedina mala zamerka je sto se tice preformansi motora... nekako sam ocekivao vise od tog EcoBoosta, bas iz razloga sto je potpomognut tim elektromotorima koji mu daju 15ak ks... nekako je ubrzanje ostalo isto kao i kod modela bez podrske elekromotora... kada se koci motorom osetno je izrazenije usporavanje bas zbog punjenja baterija, a kod ubrzanja nista posebno.... prosecna potrosnja je verujem nesto niza, ali nisam imao toliko vremena da to testiram.
Celokupni utisak o vozilu je izuzetno zadovoljavajuc, samo bih ja licno isao na snazniju verziju od 155ks
E da... sto se tice cene... tu ne bih nista komentarisao jer takav auto, u zeljenoj opremi i motorizaciji, dosta daleko od mog budzeta za jedan gradski smekerski autić