Ček
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ček
Ajd da probam,možda neko slučajno zna koje banke kod nas odmah unovčavaju kompanijske čekove (recimo Gooogle),u dolarima bez da mesec dana proveravaju. Alfa banka radi posao,ali sa čekom do 200 dolara. Šta kada se pređe to,ima li neka druga da neko koristi?
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Ček
adsense ? 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
pitacu drugara on stalno unovcava cekove od adsense i raznih sajtova ... posalji mi na pp o cemu se radi...
(necu procenat ne brini)

(necu procenat ne brini)

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Pitaj ga samo kad ti firma pošalje ček, u kojoj banci unovčava. Ja sam odustao od inteze jer kao prvo kradu ,kao drugo, maloumnici su (kartica mi u minusu mesec dana ,neoprravdano a ne umeju da reše) a ček proveravaju 45 dana. Alpha banka ti unovčava odmah,uzimaju 600 dinara za to,ali samo do 200 dolara. Sve preko je hiljadu i nešto dinara i čekaš mesec dana. Ima li neka banka koja ne pravi probleme. Nebitno je koja je frima poslala,njih to ne zanima. U pitanju je firma iz USA, san franciusko,neko online procesiranje.
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan utorak, 31. maj 2011. u 11:21h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Cika Dule
- Poruka: 443
- Član foruma od: sreda, 5. maj 2010. u 12:52h
Svaka čast za temu. Mene je to isto izluđivalo pre jedno 2 godine jer sam trebao da poslujem preko neta...Elem nisam ništa uradio ali je tema ok za razmenu iskustva oko internet poslovanja. 

Na plin se kuva, na naftu se greje a na benzin se vozi!