Vidiš, kad se jednom oženiš, dobra vila koja ga šteluje postaje veštica koja sikće "kakvo je ovo šuštanje i krckanje!"

AKo mislite isto što i ja... sram vas bilossf01 piše:pa zasto mi je tu devojka nego da mi ga steluje?![]()
Markedjani piše:AKo mislite isto što i ja... sram vas bilossf01 piše:pa zasto mi je tu devojka nego da mi ga steluje?![]()
Auuu što se pravimo finiiii...ssf01 piše:...ne znam ja na sta ti mislis
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
batarihter piše:To,za sta tebi treba "transmiter"do mora i nazad,je extra!!!A,videces da ces ga slusati i da ce ti sluziti jos dugo posle mora!!!Nije uopste toliko los kao sto pricaju!!!!To,kao sum,i slabo lovljenje frekvencije,ja stvarno neznam!!!A arcim ga vec godinu dana!!!Nije mi mrdnuo!!!E sad,zavisi kakav kvalitet mp3 fajla prebacis na fles karticu,koja ide u transmiter-takav kvalitet muzike i slusas u kolima!!!
..ispada da ako u kolima i imas EXTRA ozvucenje,transmiter ima da ti susti zbog LOSE frekv.a ako nadjes slobodnu frekv.on ce da radi bez suma!!!!Ja iskreno koristim 107.5,ali jbg ja sam u Boru,ali koliko sam puta vec bio u Bg,i nisam imao smetnje!!!!Tako da,ko ima SUPER ozvucenje u kolima,neka proba fajlove sa transmiterom,ja necu nista da kazem,ali sam vec probao!!!PozzEstariol piše:Moj transmiter šljaka bez problema već godinu dana, na 108MHz nema puno smetnji ni u Bg(zavisi od loakcije/dela grada). Šuštanja nema, akoliko sam provalio najviše zavisi od kvaliteta mp3 konverzije. Meni su sve pesme konvertovane na 192kHz(CD kvalitet - stari standard) i nema šuma. Još jedna stvar: vi koji kažete da šušti pokušajte da nađete praznu stanicu sa isključenim transmiterom(ako već niste i to pokušali ), ako šušti i tako onda je do pojačala u auto-radiju ili do radio prijemnika/antene.