Poruka
od 911s [SK] » ponedeljak, 25. jan. 2010. u 16:57h
Do sada sam četiri puta primao pošiljke preko AKS i samo kritike za njih.
- prvi put mi Miki023 slao UPS iz Zrenjanina, stiglo je posle četiri dana, jo me kurir iskritikovao što mi je isključen telefon, medjutim neko je pogrešno zapisao moj broj an njihovu adresnicu, umesto 3 na kraju su napisali 4, uzeli su mi 270 din poštarine, ništa pospecijalno povoljno za takav paket (UPS je manji i bez baterije), kurir nije imao da mi vrati kusur 30 dinara pa sam mu dao 300
- drugi put sam poručio neke knjige iz Kragujevca, stiglo posle tri dana, ponovo su pogrešili broj mobilnog, umesto 061 pisali 064, ponovo me kurir nahranio što mi je isključen telefon, imao je sreće što nije progutao paket, opet kao nije imao da mi vrati kusur, pa sam u inat išao do prodavnice da rasitinim
- treći put mi je Taunus 17M slao zupčanike iz Apatina, stiglo je posle 4 dana, neki drugi kurir je bio u pitanju, ovaj put nisu pogrešili broj telefona ali sam ih muški nahranio, na šta to liči, ako plaćam uslugu danas za sutra hoću da mi stigne sutra, a ne posle 4 dana
- četvrti put su mi stizali neku cajgeri iz Paraćina, opet stiglo posle 3 dana, već više nisam imao ni živaca da ih hranim, mada je sad već neki treći kurir bio bezobrazan i tražio mi da ga častim
Jako su neozbiljni kao firma, kuriri su im svi odreda mentoli, još mi jedan reče da svi paketi idu prvo u Šabac u centralu firme, stvarno strašno.
Lično sam do sada barem 40 puta slao pakete i uvek sam išao PostExpressom (ogranak Pošte). Oni imaju isto službu koja dolazi na kućnu adresu, medjutim meni je Glavna pošta na 5 minuta pešaka od faksa, lepo odem tamo, kupim u PostShop-u adekvatnu ambalažu i platim je izmedju 20 i 130 dinara, sam popunim adresnicu, ne progovorim ni dve reči sa šalterskim radnikom, varijanta danas za danas radi ako pošaljem danas do podneva, inače šaljem danas za sutra i uvek stigne sutra do podneva, nisu skupi, a pare stignu posle 3 dana najkasnije.
AKS je dobar ako nije ništa hitno a i malo je glomaznije, mada nisam uvek kod kuće u 9 ujutru jer oni samo tada isporučuju pakete.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše:
...за све те буђаве фордове