Kao sto rekoh, tesko da ce i danas biti bolje na Beogradskoj obilaznici.

Bas dugo nisam video ovoliku kolonu. Spacva je na oko 6km od granice.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
To pitaj onog ko je predvideo da taj znak treba tu da stoji, mene da pitas tu bih stavio minimum 100 jer je profil autoputa i osvetljeno je odlicno911s [SK] piše: Kako na isključenjima sa autoputa direkt sa 130 bude odjednom ograničenje 40 i to tabla 10m po početku krivine isključenja?
Ja sam se juče vraćao iz Italije i išao sam okolo na granični prelaz Principevo- SOT. Realno sam čekao 20 minuta max.
Kako ovo planiraju da sprovedu, stvarno nemam pojma?911s [SK] piše: ↑petak, 29. jul 2022. u 14:09hhttps://www.danas.rs/vesti/drustvo/od-s ... -putevima/
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Tako sto ce se na par tacaka duz autoputa registrovati da je vozilo registarskih oznaka xyz proslo tada i tada, a kada imas vremena prolaska i distancu na dve tacke lako dodjes do prosecen brzine na toj poddeoniciSharpshooter piše: Kako ovo planiraju da sprovedu, stvarno nemam pojma?
Pogotovu što prosečna brzina se nije merila ako ulaziš na auto put sa bočnih naplatnih, takođe ako izlaziš sa njih.
Jedino da je to sada počelo da radi.
Nista cudno. Popravka originalnim delovima i po PSu izadje skupo. To se moze skrpiti i puno jeftinije, ali realno, takve popravke treba uraditi kako treba, i menjati cele segmente, a ne variti zakrpe.
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()