Koji mobilni koriste FCS clanovi
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
samo da ne bude spor, zato i zelim da zamenim telefon. Dal je neka razlika imedju ekrana od 320DPI i manje , 270 npr
-
- Ljubitelj životinja
ivan_031 piše:@cabrio: sto se tice bencmarka to je malo komplikovana situacija. Razlicite verzije bencmarka daju razlicit skor na kraju, u sustini svaki mtk6589 ima skor veci od 10000. Neznam koliko ti je bitno da rutuje telefon i daubacujes custom rom, ako jeste istrazi malo po ruskim i kineskim forumima kakva je podrska. Nemoj gubiti vreme trazeci dual core kad za 50 dolara vise dobija quad core. U sustini to su skoro sve isti telefoni, samo je stvar ukusa kome se sta svidja. Sa RAM memorijom nemoj ici ispod 1gb, video sam da neki imaju opciono i 2 gb, sto vise to bolje. Bilo bi dobro jos da u pakovanju imas dodatnu bateriju, foliju za ekran i futrolu jer se takve stvari vrlo tesko nalaze kod nas. Slusalice i punjac(kocka koja ide u uticnicu) mozes odamh da bacis. Kad prikacim telefon sa kineskim punjacem pocne da brljavi, ulazi u aplikacije sam i skroz zakuca na kraju, problem resen zamenom dela punjaca koji ide u uticnicu, usb je dobar. Eto, ako treba jos nesto pitaj.
al pazi ovo,kako neki quad core kao ovaj imaju nizak benchnmark: http://www.tinydeal.com/inew-n7300-56-m ... 77035.html
a ovajnpr i vise nego duplo veci: http://www.tinydeal.com/tianhe-n9500-50 ... 86854.html
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Ovaj sa prvog linka je mtk6577-dual core, sa drugog linka je quad core. Na prvom je radjen an tu tu 2.9.3, a na drugom 3.1.1. Druga stvar: radio sam benchmark sa 2.9.3 i sa 3.1.1. Sa prvim sam imao skor 1796, a sa drugim 3540, sto znaci stariji benchmark daje manji rezultat od 3.x.x.
-
- Ljubitelj životinja
dakle,da ne mudrujem mnogo, 4 core da uzmem jer bolje ne moze. Vidim da su izbacili neke n1 1.5 gz i slicno,ali kostaju skoro 400 dolara.
- PMilan
upravo tako, koje su izbacili, daj link.
-
- Ljubitelj životinja
A ne znam gde sam sada video medju brdom ovihi sajtova, nema sanse da nadjem,ali evo recimo ovo: (1.4 ghz)
http://www.chinavasion.com/china/wholes ... lla_Glass/
http://www.chinavasion.com/china/wholes ... lla_Glass/
- PMilan
Samsungov procesor i gorila glass, mora da kosta
ja sam nalazio na par mesta da ovaj mtk6589 radi na 1,6 ghz. http://cellwell.en.made-in-china.com/pr ... Phone.html
Vidi sto ovaj ima skor na benchu http://android-sale.com/newman-n2.html

Vidi sto ovaj ima skor na benchu http://android-sale.com/newman-n2.html
-
- Ljubitelj životinja
kakve su ove kamere na kineskim telefonim? predpostavljam da nije neki kvalitet ili su i to napravili dobro?
- PMilan
http://i260.photobucket.com/albums/ii40 ... 184238.jpg
Npr ova je u punoj rezoluciji od 8mpx pa proceni, uzmi u obzir da je ovaj telefon izasao pre oko 2,5 godine, verovatno su napredovali.
Zavisno od svetla moze da bude dobra

Ili losa

U sustini imas rezoluciju koliko je i napisana, a kvalitet je ovakav. Sve slike su slikane sa auto white balance.
Npr ova je u punoj rezoluciji od 8mpx pa proceni, uzmi u obzir da je ovaj telefon izasao pre oko 2,5 godine, verovatno su napredovali.
Zavisno od svetla moze da bude dobra

Ili losa

U sustini imas rezoluciju koliko je i napisana, a kvalitet je ovakav. Sve slike su slikane sa auto white balance.
-
- Ljubitelj životinja
Ova prva slika me izrazito pogodila. Meni sasvim dovoljno sto se tice kvaliteta
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
da nikom ne pada na pamet da porucuje bilo koji mobilni (u ovom slucaju S3) sa mobilnog sveta i slicno..
koga mrzi da cita prodaju verne kopije kao originale..
drug iz Sapca nadje S3 za 340 evra, okrene prodavca, sve fino sa garancijom, ganc nov, nikad otvaran i spusti mu na 320 i drug poruci..
stize kod druga (a predhodno prodavac u jutarnjim satima zove da pita dal je stiglo i dal je sve ok) on ga tek posle par sati provaljuje da je kopija, al kopija je vrhunska, unutra novi android, sve kako treba al on vec platio kuriru..
prodavac pristaje da se telefon vrati i da se vrate pare i tu ulecem ja, drug mi salje telefon al kupac bacio karticu..
zapalim za cacak, adresa i ime nepostojece, zapalim u aks i da ne duzim njihov sef Sasa koga puno pozdravljam, stavi zabranu da se samo sa LK koja glasi na ime navedeno u posiljci moze podici otkup, a ime lazno, i na to ime je stiglo 3 otkupa za istu cifru (3x320=960 evra) al za druga dva telefona se niko nije bunio (i ko zna koliko jos telefona do sad)
znam neke policajce u cacku al da problem bude veci, nema osnova za prevaru jer pise Samsung itd, i jos meni drugar poslao tel pa sam ja mogao zameniti laznjakom itd..
kad zove me kao "drugar tog prevaranta" (jer nije mogao podici otkup, verovatno je u dilu sa kurirom jer prevarant nije ostavio broj telefona na nalogu, nije dolazio licno u aks a saznao je da je stavljena zabrana na podizanje otkupa na tudje ime) i da on nema nista sa tim itd i da mu je receno samo da odemo u aks i da mi da drugove pare a ostalo da podigne, i opet tu sef Sasa ulece i odobrava 'transakciju' i sutra u 10 sam u cacku treci put zbog toga..
probacu da obavestim i ostale prevarene taj dan sto su dobili telefone..al ne znam kako bi im pomogao jer nit sam kupac nit prodavac nit nista i ne mogu da uticem da u aks-u ne daju otkup prevarantima..
kaze mi drug da i dalje imaju oglase na mobilnom svetu sa tim novim brojem telefona na koji sam i ja i drug kontaktirani..
u cosku na kutiji je napisan hemijskom broj 26, predpostavljam da je moj drug 26ti prevareni..
suta ce "prevarantovom drugu" dati dva otkupa i ja cu da puknem jer ne mogu tu nista da uradim..
koga mrzi da cita prodaju verne kopije kao originale..
drug iz Sapca nadje S3 za 340 evra, okrene prodavca, sve fino sa garancijom, ganc nov, nikad otvaran i spusti mu na 320 i drug poruci..
stize kod druga (a predhodno prodavac u jutarnjim satima zove da pita dal je stiglo i dal je sve ok) on ga tek posle par sati provaljuje da je kopija, al kopija je vrhunska, unutra novi android, sve kako treba al on vec platio kuriru..
prodavac pristaje da se telefon vrati i da se vrate pare i tu ulecem ja, drug mi salje telefon al kupac bacio karticu..
zapalim za cacak, adresa i ime nepostojece, zapalim u aks i da ne duzim njihov sef Sasa koga puno pozdravljam, stavi zabranu da se samo sa LK koja glasi na ime navedeno u posiljci moze podici otkup, a ime lazno, i na to ime je stiglo 3 otkupa za istu cifru (3x320=960 evra) al za druga dva telefona se niko nije bunio (i ko zna koliko jos telefona do sad)
znam neke policajce u cacku al da problem bude veci, nema osnova za prevaru jer pise Samsung itd, i jos meni drugar poslao tel pa sam ja mogao zameniti laznjakom itd..
kad zove me kao "drugar tog prevaranta" (jer nije mogao podici otkup, verovatno je u dilu sa kurirom jer prevarant nije ostavio broj telefona na nalogu, nije dolazio licno u aks a saznao je da je stavljena zabrana na podizanje otkupa na tudje ime) i da on nema nista sa tim itd i da mu je receno samo da odemo u aks i da mi da drugove pare a ostalo da podigne, i opet tu sef Sasa ulece i odobrava 'transakciju' i sutra u 10 sam u cacku treci put zbog toga..
probacu da obavestim i ostale prevarene taj dan sto su dobili telefone..al ne znam kako bi im pomogao jer nit sam kupac nit prodavac nit nista i ne mogu da uticem da u aks-u ne daju otkup prevarantima..
kaze mi drug da i dalje imaju oglase na mobilnom svetu sa tim novim brojem telefona na koji sam i ja i drug kontaktirani..
u cosku na kutiji je napisan hemijskom broj 26, predpostavljam da je moj drug 26ti prevareni..
suta ce "prevarantovom drugu" dati dva otkupa i ja cu da puknem jer ne mogu tu nista da uradim..

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Jbg. Internet kupovina uvek nosi neke rizike sa sobom, iskreno, nikad ne treba kupovati tako skupe stvar preko neta, nije skupo dati za autobus do prodavca i nazad.
Fiesta!!
- milan_gt
ma ja se frapirao kad mi je rekao da je porucio jer bar jednom sedmicno prodjem kroz cacak a jos manje da mi je problem provozati se 60km..navikao drug na postenjacine iz 'mog' kraja..
pao je na slatku pricu prodavca, npr da mu se rodila cerka, da je kao najlakse u srb biti prevarant..
pao je na slatku pricu prodavca, npr da mu se rodila cerka, da je kao najlakse u srb biti prevarant..

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Po čemu je skontao da je kopija?
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
po malo locikavoj kutiji, po slovima samsung koja nisu unutar ekrana nego preko..mogu pod prstima da se osete..LED-ovka od kamere je nesto drugacija..
mogu da ga slikam..i dalje je kod mene..
mogu da ga slikam..i dalje je kod mene..
- PMilan
Ajde slikaj i ako ti nije tesko instaliraj antutu benchmark i vidi sta ce da kaze. Model telefona i ostalo.
-
- Ljubitelj životinja
e ajde..koji je procesor unutra i da vidimo kako izgleda.
- milan_gt
- PMilan
MTK6577 dual core procesor, zavisno od proizvodjaca na kineskim sajtovima se krece od 150 do 200 dolara.
-
- Ljubitelj životinja
jel normalno za dual da ima ovako nizak score? A na nalepnici mu pise quad. Dakle bas prevara?
- PMilan
Benchmark pocinje na 2:45, a zavrsava se na 6 min.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- milan_gt
nadjoh da je taj mtk dual sim, ovaj nije..ivan_031 piše:MTK6577 dual core procesor, zavisno od proizvodjaca na kineskim sajtovima se krece od 150 do 200 dolara.

- PMilan
Kako nije? pogledaj u antutu cpu frequency, pise 1001 mhz (x2).
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Na snimku izgleda da nije pravi Samsung.
-
- Ljubitelj životinja
kazu ljudi u comentima da nije, ja pojma nemam,znaru mi je i ovkao i onako.