Koji mobilni koriste FCS clanovi
- Vlade_Ca
- Poruka: 204
- Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Juce sam drzao u rukama xperiu i stvarno je prevelika. Nema sanse da se nosi u dzepu. Pritom sto sam gledao testove ne vidim da je bolja kamera od s4. Maltene su mi slike iste.
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa i s4 i Xperia Z su slicnih dimenzija, da su preveliki, jesu, ja bih voleo da takav hardver krenu da stavljaju u nesto manje. Sad imam 3.7 incha telefon i isao bih na nekih 4.0 eventualno na narednom telefonu, ali me nervira sto niko vise ne izbacuje telefone sa hardverskom qwerty
Tako da vrv necu jos duze menjati svoj telefon ma koliko spor bio sa novijim aplikacijama, dugme je dugme.
@milan
Jasno, ni ja ne uzimam telefone iz sivih kanala vec provereno tj sa garancijom, ali za te skuplje skoro uvek kad sam gledao je bilo povoljnije cak i sa garancijom pljunuti kintu odmah, i uzeti 50% u MTSu, na kraju ispadne povoljnije. Rate su druga stvar, totalno razumem

@milan
Jasno, ni ja ne uzimam telefone iz sivih kanala vec provereno tj sa garancijom, ali za te skuplje skoro uvek kad sam gledao je bilo povoljnije cak i sa garancijom pljunuti kintu odmah, i uzeti 50% u MTSu, na kraju ispadne povoljnije. Rate su druga stvar, totalno razumem

Fiesta!!
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jes, nema sanse da dam odjednom to'lke pare za tel.. 

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
imamdule0911 piše:niko vise ne izbacuje telefone sa hardverskom qwerty
www.gsmarena.com/motorola_milestone_2-3495.php
oko 8 meseci i prezadovoljna sam (mejlovi, browser, Orux Maps, Grooveshark i josh poneshto sitno).
koshtao je 200 jura, ne znam ima li ga sad i poshto je
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
dule0911 piše:em sto je manje "golf", tj nema ga bar jos 10 ljudi u radijusu od 100m
milan_gt piše:i meni se ne svidja sto je 'golf'

- Vlade_Ca
- Poruka: 204
- Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h
Ja opet bas suprotno. Navikao na tac, i sad kad treba na nekom telefonu sa dugmicima da otkucam nesto ja se izmucimdule0911 piše:Pa i s4 i Xperia Z su slicnih dimenzija, da su preveliki, jesu, ja bih voleo da takav hardver krenu da stavljaju u nesto manje. Sad imam 3.7 incha telefon i isao bih na nekih 4.0 eventualno na narednom telefonu, ali me nervira sto niko vise ne izbacuje telefone sa hardverskom qwertyTako da vrv necu jos duze menjati svoj telefon ma koliko spor bio sa novijim aplikacijama, dugme je dugme.

Ispraksovao sam se, pa dosta brzo kucam, iako mi je samo 3.5 inca. Probao sam na 4.7 i jos brze i lakse kucam.
Sve je stvar navike.. Jedino sto ne mogu na slepo da kucam, ali ako zatreba tu je k800i

Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
- dule0911
-
Jeste stvar navike, ali koliko god pokusavao, nikako da se naviknem
@jelchica
Da, znam za Motorolu, ali to nikako nije novo, niti ima jak hardver
Problem je sto nema nijednog novog Android telefona od jacih marki u zadnje vreme, da ima features kao neki flagship (ili njemu slican slabiji) telefon, uz dodatak tastature.

@jelchica
Da, znam za Motorolu, ali to nikako nije novo, niti ima jak hardver

Moj mob je oko godinu dana mladji (SE Xperia Pro) i slicnih je specifikacija, kad sam ga uzimao bila je i Motorola u razmatranju ali je tad nije bilo nigde sa legalnom garancijom i meni pristupacnom cenom.Released 2010, October
Problem je sto nema nijednog novog Android telefona od jacih marki u zadnje vreme, da ima features kao neki flagship (ili njemu slican slabiji) telefon, uz dodatak tastature.
Fiesta!!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Zavisi naravno ko šta radi na telefonu, ali za moj pojam i dalje Milestone 2 ima odlične karakteristike, niti laguje niti bilo šta. Kamera je, doduše, spram konkurencije tragikomična - a kod nas su izgleda završili svi primerci sa reklamacija kojekuda po Evropi i šire, tako da je samo to razlog što više ne mogu nikome da preporučim Milestone 2. Strah me je da će neko da se prilično loše provede sa dotičnim.
Inače, u najavi je da će ortak da prodaje S4 sa 0 minuta, postaviću uslužni oglas ali ako je neko zainteresovan može i da mi pusti PP.

Inače, u najavi je da će ortak da prodaje S4 sa 0 minuta, postaviću uslužni oglas ali ako je neko zainteresovan može i da mi pusti PP.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- dule0911
-
512MB rama je realno malo, bar za moje potrebe, ponekad mi dosta aplikacija izlece iz memorije i onda sve sporije radi dok se opet ucita u ram itd...
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Iz iskustva sam naučio da RAMa nikad dosta, naročito u telefonu. 
Dok još nisam znao koliko je potrebno RAMa uzeo sam 5800 koja ima 128 MB, misleći to je telefon, šta će njemu više, aplikacija cjela je par MB i to one veće.
Kad ono prc, sam sistem uzme 50 MB, kada ga očistim bude 40, ali vrlo brzo ponovo dođe na 50.
Naročito mi nije jasno internet, kada otvara neku stranicu skine npr. 200 kB, ali zato RAM napuni sa 10-15 MB.
Ali to je neki dio koji ne znam, vjerovatno znate vi koji ste bolje upućeni u te stvari.

Dok još nisam znao koliko je potrebno RAMa uzeo sam 5800 koja ima 128 MB, misleći to je telefon, šta će njemu više, aplikacija cjela je par MB i to one veće.
Kad ono prc, sam sistem uzme 50 MB, kada ga očistim bude 40, ali vrlo brzo ponovo dođe na 50.
Naročito mi nije jasno internet, kada otvara neku stranicu skine npr. 200 kB, ali zato RAM napuni sa 10-15 MB.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Zato stavis Operu mini, i bole te.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9933
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
demonu sad si nasao da prodajesBojanM piše: Inače, u najavi je da će ortak da prodaje S4 sa 0 minuta, postaviću uslužni oglas ali ako je neko zainteresovan može i da mi pusti PP.

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- totti
BojanM piše:Inače, u najavi je da će ortak da prodaje S4
Spoiler
Show

- BojanM
- BOFH
Vagenovac, ne loži se. 

pozdrav, Bojan

- Gosa46
- Poruka: 231
- Član foruma od: nedelja, 27. nov. 2011. u 21:43h
LG Optimus G. Koritim ga već 2 meseca i veoma sam zadovoljan. Jedino što me nervira je što mora da se nosi u tpu futroli zbog korišćenje stakla u izradi sa jedne i druge strane telefona.
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 Beta
Fiesta, 1.25 zetec se, 2000. godiste
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Jel imao neko dodira sa tel Huawei P1,deluje zanimljivo...
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
@Vladan, instalirana Opera Mini next, ona je daleko bolja od Opere Mini, ali ne vrjedi opet isto.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9933
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ponovili smo se, S3, 399e, 2 godine garancije
ima se,moze se - nema se,mora se....
- totti
Ja sam rešio da se za Novu godinu častim peticom (ali ne Golfom)...
Uzeo sam pre neki dan kao prelazno rešenje Arc S.

- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
ja sve vreme citam ono S4 sto pisu, i u glavi mi isti model!!totti piše:BojanM piše:Inače, u najavi je da će ortak da prodaje S4?SpoilerShow

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- BojanM
- BOFH
Mi to namerno.
pozdrav, Bojan

- totti
Ti me dax jedini ovde razumešdax92 piše: ja sve vreme citam ono S4 sto pisu, i u glavi mi isti model!!

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
nisam bas skoro gledao trosenje memorije, ali ja problema nemam, na Operi Mini. Onaj Nokiin browser cesto prijavljuje "out of memory, close some apps".Iosis piše:@Vladan, instalirana Opera Mini next, ona je daleko bolja od Opere Mini, ali ne vrjedi opet isto.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Koje boje?totti piše:Ja sam rešio da se za Novu godinu častim peticom (ali ne Golfom)...

Ja imam silver i mnogo je volem,jes da me nekad iznervira al nema veze

- skoricnik
- Poruka: 327
- Član foruma od: petak, 13. jul 2012. u 19:29h
Sve sam probao i vratio se na jabuku, jednostavno obozavam njen princip rada i to je sve. Ne moram da razmisljam hoce li mi zakucati, sve radi glatko i ama nikad se ne desi da zalaguje. Koji god android sam imao, mal' mal' pa neki force close pa izbacuje iz aplikacije, pa zaledi,...Zato se ja drzim moje petice (ali crne, nisam kao ove sive kornjace
) i planiram da je promenim tek kad izadje 5S.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Ford Focus MK1 TDDi, 90ks, estate (2012. - )
Ford Focus MK1 1.6 16V, 101ks, hatchback (2012. - 2013.)
Ford Mondeo MK3 TDDi, 115ks, hatchback (2013. - )
BMW 320D E46, 150ks, sedan (2015. - )
Ford Focus MK1 1.6 16V, 101ks, hatchback (2012. - 2013.)
Ford Mondeo MK3 TDDi, 115ks, hatchback (2013. - )
BMW 320D E46, 150ks, sedan (2015. - )