Eto, priznaš sve i oni zaborave na tebe

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kroz priču i komentare ovo ti kaže 80% pješaka i toga se drži. Problem je što se ni oni ne drže pravila, ma ni neke osnovne kulture.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Trebao si da stanes pre pesackog i da ne blokiras isti. Kao i kad je raskrsnica u pitanju i kad vidis da ne mozes da je prodjes, ne ulazis u nju i blokiras je. Al ono, niko to ne radi.Dusan64 piše: ↑četvrtak, 7. dec. 2017. u 09:27hDa, svestan sam zakona i da je glavno da ih ne ometaš u prelaženju. Ali su policajci spremni sa sve odštampano spremnim zapisnikom gde piše kako sam ja na taj način uticao na pešaka da je morao da prekine radnju prelažanja ulice ili tako nešto. Inače na smederevskom putu kod Matijevića, kolona u oba smera, krećemo se prvom, pešak pretrči između automobila iz leve trake i naiđe na moja vrata. I ja sam trebao da ga propustim, šta god.
Definicija (delimicno) prljavih tablica je.....?
Kad te zaustave znaces...