Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 using Tapatalk
Bas te
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Slažem se sa tobom. Ali isto tako nije uredu da neko iz Obrenovca ide skroz desnom trakom,a ima dve leve slobodne,pa moram da stajem da bi se uključio.FiestaBG87 piše:Da ali preći tri trake odjednom nije ok.
Izvini, a koji znak imas na tim ukljucenjima?Mance87 piše: ↑nedelja, 4. feb. 2018. u 11:21hSlažem se sa tobom. Ali isto tako nije uredu da neko iz Obrenovca ide skroz desnom trakom,a ima dve leve slobodne,pa moram da stajem da bi se uključio.FiestaBG87 piše:Da ali preći tri trake odjednom nije ok.
Isto mi se dešava kada se uključujem od buvljaka na novi most,a ovi od tošinog bunara u desnoj traci.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Tu i tamo, ali u glavnom se vidja. Narocito na ukljucenjima sa parkinga, jer teskim kamionima treba puno vise vremena da ubrzaju, pa se njima u glavnom uvek otvara traka.
Slazem se s tobom, pogotovo na takvim mestima gde ima vise saobracajnih traka, i zaista nije problem otvoriti nekome traku.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
E danas je onaj sa crnim mondeom što ti je svirao razmišljao da li da te iseče skroz naskroz i ode u levu traku, a ti na ostrvo ili da te banuje kada dodje kućiFiestaBG87 piše: ↑nedelja, 4. feb. 2018. u 00:13hPogotovu oni sa crnim Mondeom :-D
Al stvarno ima vozača sačuvaj boze.