Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od sasa_f1 » nedelja, 18. avg. 2013. u 17:21h

Pandur piše:ja koristim staru dobru Nokiu 3310,stara je 12 godina,sve je fabricki na njoj,cak i baterija...
I najpametnije je. Sve ovo ostalo nije ni za k.

Pandur
Poruka: 198
Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h

Poruka od Pandur » nedelja, 18. avg. 2013. u 18:06h

da,a i najpametnije je iz jos par razloga,recimo privatnost se ''lakse odrzava'' sa tako starim telefonom,taj fon ne moze da se prisluskuje sa svakom opremom za to predvidjenom,dok ostali svi mogu,mada ima par fonova koji se ne mogu ''provaliti'' tako lako....ili nikako u nasoj zemlji :D :D :D ...a nekima je to bitno,npr zbog posla kojim se bave :D a i plus postoji specijalni spijunski softver za 3310 koji kad se ubaci,fon postaje uredjaj za vise namena narusavanja tudje privatnosti,ako kapirate sta pricam ;) ,ali o tome neki drugi put....

veljo_81
Trovač foruma!
Poruka: 1399
Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h

Poruka od veljo_81 » nedelja, 18. avg. 2013. u 21:29h

Na nasim prostorima uvijek znas kad te prisluskuju, cim je loop u zvucniku znaj da su se nakacili da malo cuju, negdje sam procitao da Skype ne moze da se "prislusa", nemam 100 % informaciju
Uhvatila SIPA nekog lika kod mene za sverc cigara, a on imao neku ljubavnicu koju je obasipao sms-ovima, kad su ga uveli na ispitivanje kaze njemu inspektor "Gdje si ljubavnice, al si uporan svaka ti cast" :)

macaneli
VIP
Poruka: 9933
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » nedelja, 18. avg. 2013. u 21:31h

6310 i 6310i ne moze da se prisluskuje ;)
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » nedelja, 18. avg. 2013. u 21:34h

pa neka me prisluskuju..nek se uce :D

veljo_81
Trovač foruma!

Poruka od veljo_81 » nedelja, 18. avg. 2013. u 21:39h

Meni je izvor blizak tim sto slusaju rekao da mogu da slusaju mobitel i kad je ugasen, ne poziv jer ga naravno nema nego sve sto mic hvata, vjerovatno ste vidjeli nekad da ljudi dok razgovaraju izvade bateriju iz mobitela, ako ste se pitali zasto to je bas iz tog razloga

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » nedelja, 18. avg. 2013. u 22:11h

I sta kaze, jel se bolje cuje danjom ili nocom mrgreen

milan_gt

Poruka od milan_gt » nedelja, 18. avg. 2013. u 22:33h

e to to, xaxaxaxa

Pandur
Poruka: 198
Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h

Poruka od Pandur » nedelja, 18. avg. 2013. u 22:55h

milan_gt piše:pa neka me prisluskuju..nek se uce :D

Milane,a sta ako bi sad ''neko'' izlistao apsolutno svaku tvoju poruku sa sve tekstom,i okacio ovde javno da svi citaju sta pises drugim ljudima....i sta oni tebi pisu....sta kad bi neko okacio svaki zvucni klip nastao snimkom mikrofona sa tvog telefona.??? Da li bi ti se to svidelo??? Jel znas koliko je to minuta posla ''nekome u sluzbi'' da to uradi? sta ako ''neko'' evo bas sada ovog momenta slusa sta se desava u prostoriji gde ti je telefon??? Brdo clanova je ovde u jednoj temi ostavilo svoje brojeve telefona,zapitajte se...... sve sto uhvati mikrofon,sve se snimi 24 casa dnevno... zamisli ti u wc-u a neko te slusa sve zvuke koji nisu bas za svacije usi,i snimak ostane trajno zabelezen u nekoj arhivi...ili zavrsi na netu :D ....''Neko u sluzbi'' moze da ti aktivira mikrofon na fonu bez tvog znanja kad pozeli,cak i da je fon UGASEN,moze da aktivira kameru tvog fona i snima kad pozeli a ti nemas pojma da te snimaju(vece sa devojkom npr..), aktiviraju se kamere na kompjuterima i laptopovima bez znanja vlasnika,totalno se moze sve sto zamislis,i sto ne mozes ni da zamislis....veruj mi ZNAM o cemu pricam, a ispricao sam 2% od onoga sto postoji i sto se radi,dalje ne bih smeo...

milan_gt

Poruka od milan_gt » nedelja, 18. avg. 2013. u 23:12h

Pandur piše: Milane,a sta ako bi sad ''neko'' izlistao apsolutno svaku tvoju poruku sa sve tekstom,i okacio ovde javno da svi citaju sta pises drugim ljudima....i sta oni tebi pisu....
taman da se pocetim imena nekih cura.. lol

a za ostalo ako je neko toliko dokon neka snima, mozda moze nesto pametno da cuje i vidi i sacuva.. :D

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 01:42h

Tacno tako.

[youtube][/youtube]

...koja je inace majka zdravlja, jer to sto sam paranoican, ne znaci da me ne prate ...

Vlade_Ca
Poruka: 204
Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h

Poruka od Vlade_Ca » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 10:27h

Shomy_ksh piše:jedno pitanjce...
LG optimus x4 HD P880 ... ponudili kod caleta u firmi da uzme preko mts-a za doplatu od 20 990rsd ... naravno njemu to ne treba jer je covek u svadji sa tehnologijom mrgreen pa bi ja uzeo... el ima neko taj fon da me posavetuje ? :D
Pisao je ljubavnik na nekoj prethodnoj stranici o njemu. Ja cu ga pazariti uskoro. tj. samo da upisem godinu. Ima moj drug, cackao sam ga podosta. Telefon je odlican, specifikacije su mu iste kao S3 a kosta 230,240e a S3 kosta mozda 150-ak evra vise. 8mpx kamera, giga rama, quad core procesor 1.5, jaka baterija, 4,7 inca ekran. Ja ne znam sta ces bolje :D
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.

1 3 5

├┼┼┐

2 4 6 R

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 14:47h

Ajde pomozite da se odlučim, da li S3 mini ili S2? :D
Razlika u cjeni 25€, a oba mi se sviđaju, hardver jako sličan, S3 mini možda nešto malo sporiji, ali to je mjereno u milisekundama.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

veljo_81
Trovač foruma!

Poruka od veljo_81 » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 15:21h

S2, necu ni da gledam sta je S3 mini, mini je mini, mini valja samo ako se skida i ni u jednoj drugoj kombinaciji, S2 je fina sprava, jedina mana mu je sto je Samsung

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 16:05h

sign0023
Tako su mi govorili sa SE dok sam kupovao nekoliko modela za redom. Svi govorili uzmi Nokiu, bilo koja Nokia je bolja od najboljeg SE.
Eto prc, ja uzeo Nokiu, doduše nije neki ''flagship'' model, ali i moja majka koristi već 5 godina K510i, koji je neki osrednji model, pa opet ne pravi nikakve probleme, niti koči niti se restartuje kao moja Nokia koja je stara 2.5 godine.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

milan_gt

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 16:45h

S2 je ko lutka..

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 17:17h

Iako generalno ne volim galaxy telefone, S2 je jedan od boljih koje je Samsung ikada proizveo.
Fiesta!!

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 17:26h

Nisam ih ni ja volio ispočetka. Mislio izvikan telefon, ali kada pogledam po svemu ispadaju najbolji što se tiče telefona koji posjeduju Android.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 18:38h

Sad nema greške sa Samsungom... trenutno su sam vrh.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 19:51h

A ja planiram da zaobidjem android totales, planiram ovo uzeti http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s_i8750-4960.php ..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

veljo_81
Trovač foruma!

Poruka od veljo_81 » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 22:02h

slazem se s cedom, jos samo da je nokia ili htc i pun pogodak :)
nema tu pravila, mozemo mi ovako da pricamo bez veze i ubijamo vrijeme, svako koristi vecinom sta moze da priusti i koliki mu je minus dozvoljen
na moju veliku zalost, ljudi vole da sjednu samnom dok pijem kafu, koju inace volim piti sam i pricati mi o telefonu koji su kupili, baciti mi pricu o gigahercima, gigabajtima i megabajtima, kao sad imaju konacno telefon koji im treba i slicno, a jedina aplikacija koju koriste je fb, telefon kupe kod mog kuma na 5-6 rati, furaju prepaid s 0 na racunu a mob od 500 evra al lijepo izgleda na stolu u kafani, jbg, takva nam vremena dosla, to furaju i oni od 40 godina a klinci pogotovo, sto bi reko grunf: ko vrijedi leti, ko ne vrijedi ne leti

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 23:09h

Ni ja ne mogu da shvatim takve ljude. :D
Nema šta da jede niti može pozvati sa tog telefona jer nema kredita, ali zato nosa telefon od 500€.
Ja sam takav da kupujem telefon i koristim sve što ima. Dobro ne sve istom mjerom, ali nešto više, nešto manje. Ali svakako ga ne koristim samo za pozive, sms i fb. :D

Pričao mi lik prije par godina, radi u CG i neki njegov kolega mu došao da ga pita ima li da mu posudi pare, treba da kupi hranu za ženu i djecu.
Ovaj ga pita, a plata? Pa znaš kupio sam telefon, još sam se zadužio. Plata mu je bila 300€, a kupio je telefon od 400-500€. lol

milan_gt

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 23:28h

a tebi treba S2 za sta tacno? :D to mozes i sa nekim jeftinijim :D

veljo_81
Trovač foruma!

Poruka od veljo_81 » ponedeljak, 19. avg. 2013. u 23:41h

al bi jovan sterija popovic imao materijala u ovim vremenima :)
meni se desilo da mi je jedan poznanik, a ima oko 50 godina donio, zaboravio sam model, neku nokiu da mu ubacim prevod, mob na engleskom, otkljucati ga ne zna, al je baja sebi njega KUPIJO DA GA IMA hahahaha
uzeo sam mu 50 evra samo zato sto mi se to smucilo a njega da naucim lekciju, ujedno da ga se kurtalisem sa tim zahtjevima oko mobitela
ili sjedi lik i prica mi o iphone-u, ti ne znas sta je to, to je zvjer, to je kompjuter, nema sto to ne moze, pitam ja a znam da je duduk, ne zna rijeci engleskog, otkud ti to sve znas, e, kaze on, ja sam to sve kucao u onaj GOGLE TRANSLATE i naucio sta je za sta
njemu svaki put kad mu radim racunare zveknem windowse i naplatim, onda on zove, bi li to moglo kako da se prevede, moze naravno, ista cijena kao i za windowse
al dobro, dok je duduka bice i lakih para :)

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 20. avg. 2013. u 00:31h

@Milan, može, ali će da bude kilavo i onda samo gubim živce.
Evo npr. ova Nokia, kada mi treba navigacija, ima, ali... Em mu treba dugo da otvori aplkiaciju, onda još duže da nađe poziciju, naročito ako ima malo satalita, ne pomaže ni A-GPS, treba ga čekati po 2-3 minute, često i po 10 minuta. U gradu ako se posreći uz pomoć A-GPS naće za 10ak sekundi. Kod drugara na S2 to ide mnogo brže.
Onda kamera, na ovoj Nokii ima kamera, ali kvalitet slike bude dobar ako se njoj ćefne ili valjda ima veze oko poravnanja Merkura, Jupitera i Urana, te da su pod uglom od 34,546° na poravnanje Venere sa Zemljom. lol
Onda kada odem na net, neka stranica radi, neka radi-ne radi, neka jedva.

Zatreba mi neka aplikacija za prokleti Symbian ništa nema, ako ima to je istekla licenca i ne može da se instalira.
Što se tiče word dokumenta, sve preko 10 stranica A4 formata je naučna fantastika, jer 128 MB RAMa se napuni.
PDF ne može da čita jer budale nisu ubacili ni jedan čitač, tražio besplatne, ili nisu radili ili zbog licence nisam ih mogao instalirati. Adobe traži da platiš, e pa evo mu ga! :.!.:

I tako sad dalje da ne nabrajam. :)

Mogao bih i da uzmem sada neki jeftiniji telefon, ali znam da bi se ujeo za m... jer bi opet zbog npr. procesora od 800 MHz i 256 MB RAMa kočilo i zaebavalo ili neka druga mana i falinka. ;)

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“